Skattesagen: Direktør: Troels og Arnfeldt var uenige i afgørelsen

I dag bliver produktionsdirektør i Skatteministeriet Steffen Normann Hansen afhørt for anden gang af Skattesagskommissionen

Her er Steffen Normann Hansen, sidst han blev afhørt (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Her er Steffen Normann Hansen, sidst han blev afhørt (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

For en måned siden blev produktionsdirektør i Skatteministeriet Steffen Normann Hansen for første gang afhørt af skattesagskommissionen - i dag fortsætter afhøringen af manden, der betegnes som et af de allermest centrale vidner i sagen.

ekstrabladet.dk dækker sagen live:

Det var især den særlige rådgiver for ministeren, Peter Arnfeldt, der stillede spørgsmålstegn ved afgørelsen i Thorning-Schmidt og Kinnocks skattesag, hvis man skal tro produktionsdirektør i Skatteministeriet Steffen Normann Hansen.

Han har i dag forklaret til Skattesagskommissionen, at Troels Lund Poulsen og hans særlige rådgiver Peter Arnfeldt ikke var enige i afgørelsen, da de blev orienteret 16. september 2010 - hvor Steffen Normann Hansen deltog sammen med departementschef Peter Loft.

- På et tidspunkt siger Arnfeldt, at han ikke synes at afgørelsen er rigtig. Så forklarer Peter Loft, hvorfor det er sådan, og at han står inde for afgørelsen.

- Så sagde ministeren, at han heller ikke forstod det, forklarede Normann Hansen.

Det står i kontrast til den forklaring som Troels Lund Poulsen kom med - hvor han forklarede, at det ikke blev diskuteret, om afgørelsen var forkert. Og derfor spurgte kommissionen flere gange ind til det - og hver gang lød forklaringen fra Steffen Normann Hansen:

- Arnfeldt synes, at afgørelsen er forkert i forbindelse med, at der er købt en ejendom. Det siger ministeren, at han faktisk heller ikke forstår. Loft siger, at den er rigtig.

LÆS:

Se også: Skattedirektør: Loft pumpede mig om homorygter
LÆS: Se også: Skattedirektør dømte Thorning og Kinnock: ’Det ser ikke godt ud for dem’

FØLG AFHØRINGEN AF STEFFEN NORMANN HANSEN LIVE HEROVER. SE PERSONGALLERI HERUNDER:0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere