Fik fed lejlighed under skilsmissen: Barfoeds boligstinker

Viceborgmester på Frederiksberg mener, at Lars Barfoeds boligkup er mistænkeligt

Lars Barfoed har fået ny lejlighed (Foto: Joachim Adrian / Polfoto)
Lars Barfoed har fået ny lejlighed (Foto: Joachim Adrian / Polfoto)

Den konservative formand, Lars Barfoed, slap for at hive millioner af kroner op af lommerne, da han midt under sin ægteskabskrise i december flyttede i en 114 kvadratmeter stor hjørnelejlighed på Frederiksberg - en af de konservatives højborge og Barfoeds nye valgkreds.

LÆS:

Se også: Konen om skilsmissen fra Barfoed: Han var mig utro

Lejligheden ejes af Frederiksberg Boligfond, der er kontrolleret af Frederiksberg Kommune og boligselskabet KAB. Den mondæne lejlighed på fire værelser ligger på P. G. Ramms Allé og er helt nyrenoveret. Lejen er 12.000 kroner om måneden.

Normalt er der en lang række krav for at få sådan en lejlighed - Barfoed opfylder ingen af dem.

Den socialdemokratiske viceborgmester på Frederiksberg, Katrine Lester, mener, at sagen stinker. Hun peger på, at Frederiksberg Boligfonds bestyrelse bl. a. tæller formand for de konservative på Frederiksberg, Claus Wagenblast-Franck samt revisoren Alfred Grinderslev, der har været tilknyttet partiet.

LÆS:

Se også: Barfoed skal skilles

- Det er meget mistænkeligt, at en bestyrelse fyldt med konservative partimedlemmer tilbyder en lejlighed til deres formand, som aldrig burde få den, fordi han ikke bor på Frederiksberg,siger Katrine Lester til Ekstra Bladet.

Barfoed tavs:
Ekstra Bladet ville gerne have spurgt Lars Barfoed om, hvordan han tilfældigvis kom først til mølle til den attraktive og nyistandsatte lejlighed. Vi forsøgte at få fat i partiformanden via hans pressechef, som meddelte Ekstra Bladet, at hvis Barfoed ikke ringede tilbage, ønskede han slet ikke at kommentere sagen. Vi hørte aldrig fra K-formanden.

Ifølge Boligselskabet har Lars Barfoed fået lejligheden efter først-til-mølle-princippet, men den forklaring giver Katrine Lester ikke meget for. Læs hvorfor og meget mere i dagens Ekstra Bladet:

- Lejligheden ville koste millioner

- Direktør - han har jo været først i køeb

- Bestyrelsesmedlem: Det skal vi se nærmere på

- Partifæller: Du er jo ikke Berlusconi, Lars

VED DU NOGET OM BARFOEDS LEJLIGHED? Så tip ekstrabladet.dk - send en sms/mms til 1224 (alm. takst) - eller skriv en mail til 1224@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere