Deres utroskab blev også udstillet

Lars Barfoed er blot den seneste i en lang række af celebre personer, der bliver anklaget for utroskab - og får det udstillet for offentligheden

Arnold Schwarzenegger:Arnold Schwarzenegger skabte kæmpe drama i starten af 2011, efter det blev offentligt kendt, at den store muskelmand havde været sin kone Maria Shriver utro igennem flere år med adskillige kvinder.I offentligheden var Maria Shriver en anelse tilbageholdende med at tale om sin mands eskapader – selv da det kom frem, at Arnold havde et barn udenfor ægteskabet, men til gengæld med blev selve skilsmissen og fastsættelsen af hustrubidraget en meget offentlig affære. (Foto: AP)
Arnold Schwarzenegger:Arnold Schwarzenegger skabte kæmpe drama i starten af 2011, efter det blev offentligt kendt, at den store muskelmand havde været sin kone Maria Shriver utro igennem flere år med adskillige kvinder.I offentligheden var Maria Shriver en anelse tilbageholdende med at tale om sin mands eskapader – selv da det kom frem, at Arnold havde et barn udenfor ægteskabet, men til gengæld med blev selve skilsmissen og fastsættelsen af hustrubidraget en meget offentlig affære. (Foto: AP)

I dag kan flere danske medier bringe historien om, at Lars Barfoed (K) skal skilles fra sin anden kone Vibeke Sylvest Barfoed, som han blev gift med tilbage i 2008.

Læs også:

Se også: Barfoed skal skilles

Angiveligt skyldes bruddet, at Lars Barfoed har været sin kone utro, men den konservative gruppeformand Lars Barfoed er langt fra den første - og sikkert heller ikke den sidste - offentligt kendte person, der har fået udstillet intime detaljer om sit privatliv.

Det viser en gennemgang som ekstrabladet.dk har foretaget.

Læs også:

Se også: Konen om skilsmissen fra Barfoed: Han var mig utro

Klik rundt i galleriet i toppen af artiklen og læs mere om andre slibrige sager om utroskab, der er blevet luftet i offentligheden.

1 af 9 David Petraeus -Den tidligere CIA-direktør og øverstkommanderende for USA’s udsendte tropper i Irak og Afghanistan måtte under stort drama træde tilbage fra sin stilling, da det blev offentlig kendt, at han havde været sin kone Hollister Knowlton utro med journalisten Paula Broadwell. (Foto: AP)
2 af 9 Premier LeagueEn lang række britiske fodboldstjerner har ryddet de tabloide forsider i Storbritannien med saftiger historie om deres utroskab.Det startede for alvor med David Beckham, der var sin kone Victoria utro med Rebecca Loos, fortsatte med Ashley Cole, der var underskønne Cheryl Cole utro, men eksploderede for alvor med John Terry, der blev afsløret i at have knaldet sin fodboldkollega Wayne Bridges kone. Sagen førte til, at John Terry måtte afgive anførerbindet på det engelske landshold.Senere blev det ligeledes afsløret, at walisiske Ryan Giggs havde været sin kone utro – både med modellen Imogen Thomas, men mere opsigtsvækkende også med sin brors kone. (Foto: AP)
3 af 9 Bill Clinton - I did not have sexual relations with that woman, er nok det citat, som flest mennesker vil huske den tidligere amerikanske præsident for at have ytret.Årsagen er som bekendt, at Bill Clinton blev afsløret i at have været Hillary Clinton utro adskillige gange med Monica Lewinsky, der var ansat i Det Hvide Hus. Angiveligt skulle utroskaben sågar have foregået i det sagnomspundne Ovale værelse.Utroskabet fra verdens mægtigste mand skabte naturligt nok ramaskrig over hele verden. (Foto: AP)
4 af 9 Prince Charles - I 1996 blev den britiske kronprins endeligt skilt fra Lady Diana, men skilsmissen var på ingen måde smertefri.Tværtimod var det kongelige pars brud en meget offentlig og saftig affære – specielt da Lady Diana offentligt stod frem og fortalte om sin tidligere mands utroskab med Camilla Parker-Bowles. (Foto: AP)
5 af 9 John Edwards - Efter i lang tid at have hårdnakket benægtet det, trådte den demokratiske præsidentkandidat I 2010 frem og indrømmede, at han havde været sin kone utro med Rielle Hunter. Men ikke nok med det.Edwards fortalte også, at hans sidespring havde resulteret i en lille datter ved navn Frances Quinn Hunter. (Foto: AP)
6 af 9 Tiger Woods - Den verdensberømte golfstjerne havnede på alle mediers forsider, da hans svenske kone Elin Nordegren gik fuldstændig grassat og forsøgte at overfalde ’Tigeren’ med en golfkølle foran deres fælles hjem.Årsagen var, at Tiger Woods havde været utro i et omfang, som de færreste kendisser kan følge med i. En lang række af storbarmede kvinder stod således efterfølgende frem og fortalte om deres oplevelser i Tiger Woods’ dyner. Og det gjorde skilsmissen til en særdeles dyr affære for verdens dengang bedste golfspiller. (Foto: AP)
7 af 9 Jude Law - Den engelske skuespiller indrømmede under stor offentlig bevågenhed, at han havde været sin smukke kone Sienna Miller utro adskillige gange med sine børns barnepige Daisy Wright.Den sårede barnepige, der troede, at hun skulle danne par med Jude Law, trådte efterfølgende frem og fortalte detaljeret om deres fælles eskapader. (Foto: AP)
8 af 9 Carl Gustaf - Den svenske konge måtte pludselig se sit navn sat i forbindelse med stripklub-besøg og utroskab, efter udgivelsen af bogen ’Carl XVI Gustaf – den modvillige monark’.Svenskerkongen stod efterfølgende frem på kluntet vis og benægtede episoderne, men det lykkedes ham dog ikke at få vasket indtrykket af en leveglad monark væk. (Foto: AP)
9 af 9 Arnold Schwarzenegger:Arnold Schwarzenegger skabte kæmpe drama i starten af 2011, efter det blev offentligt kendt, at den store muskelmand havde været sin kone Maria Shriver utro igennem flere år med adskillige kvinder.I offentligheden var Maria Shriver en anelse tilbageholdende med at tale om sin mands eskapader – selv da det kom frem, at Arnold havde et barn udenfor ægteskabet, men til gengæld med blev selve skilsmissen og fastsættelsen af hustrubidraget en meget offentlig affære. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere