Pia K. raser: Afskaf så den racismeparagraf

Dansk Folkepartis værdiordfører Pia Kjærsgaard langer hårdt ud mod venstrefløjen

Pia Kjærsgaard vil se handling (Foto: Claus Bonnerup)
Pia Kjærsgaard vil se handling (Foto: Claus Bonnerup)

Først blev Lars Hedegaard vred. Så blev Pia Kjærsgaard det samme. I en klumme langede Lars Hedegaard lørdag hårdt ud efter medierne - især Politiken og flere af landets politikere i forbindelse med deres udtalelser efter attentatetforsøget mod ham. Han mener, at alle politikerne anført af statsminister Helle Thorning-Schmidt stod i kø for at hylde ytringsfriheden - men at det var bragesnak. Ingen tør gøre noget reelt for at sikre ytringsfriheden.

Og Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti er yderst enig - hun kræver handling nu.

'Politikerne får også del i Hedegaards vrede. Jeg forstår ham godt. Tirsdagen igennem stod politikerne fra alle partier i kø for at undsige attentatet. Sådan har det ikke altid været, men klogeligt gør alle det nu fra hele den politiske skala. Men det var så også det,'skriver Pia Kjærsgaard på Facebook og fortsætter:

'Skal vi ikke se at få afskaffet blasfemiparagraffen? Og stikker-paragraffen paragraf 266b, så vi frit kan give udtryk for vores holdninger, uden at mediehungrende radikale, folkesocialister eller andre, der har gjort det til en personlig sag at anmelde efter forgodtbefindende ikke længere skal trætte retsvæsenet og de anmeldte med den såkaldte racismeparagraf?'

En lang række politikere stod i kø for at fordømme angrebet på Lars Hedegaard - men Pia Kjærsgaard mener ikke, at der er sket noget som helst siden.

'Eller stod I bare der alle sammen fra statsminister Helle Thorning-Schmidt til Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen og hældte vand ud af ørerne foran TV-kameraerne, mens I håbede, at skuddramaet hurtigt ville gå i glemmebogen? Og så er alt som før? Endnu er gerningsmanden ikke fundet, og motivet derfor ukendt. Men uanset det er problemet der. Lad os nu gøre det rigtige.'

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere