Annonce:
Annonce:

Har travlt: Politiet vil ikke vente på lydfil

Allerede klokken 10 vil Københavns Politi fortælle, hvad de tænker om de seneste afsløringer i lækage-sagen - det sker inden, de har hørt den lydfil, hele sagen handler om

Annonce:
Følg Politik

ENGELL: Søren Gade slipper ikke

Først klokken 12 tirsdag offentliggør Ekstra Bladet store dele af den meget omtalte optagelse af en samtale mellem TV2-journalisten Rasmus Tantholdt og DR-journalist Nils Giversen. Men allerede klokken 10 vil Københavns Politi officielt sige, hvad de har tænkt sig at gøre videre i sagen.

SPINDOKTOR: De andre har sladret

'Københavns Politi har noteret sig, at der er fremkommet nye oplysninger i den afsluttede "Lækage-sag" om danske jægersoldaters mission i udlandet. Københavns Politi forventer ca. kl. 10.00 i dag 13. december at udsende en pressemeddelelse om sagen, og kan indtil da ikke kommentere de nye oplysninger,' skriver presseafdelingen hos Københavns Politi i en pressemeddelelse tirsdag morgen.

DAGENS LEDER: Pilrådden kultur

Det er netop Københavns Politi, der tidligere har sigtet spindoktor Jacob Winther for at være manden bag lækagen af de hemmelige oplysninger om danske jægersoldater. Men den sigtelse måtte i juni opgives, da Højesteret gav både TV2 og DR ret i, at de ikke skulle tvinges til at sladre om kilden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: