Løkke bankede Pind på plads

Kilder: Søren Pind kørte soloridt om udsendelse af danske soldater - Løkke fik nok

Søren Pind har ifølge flere Venstre-kilder fået en irettesættelse af Lars Løkke (Foto: Jan Sommer)
Søren Pind har ifølge flere Venstre-kilder fået en irettesættelse af Lars Løkke (Foto: Jan Sommer)

Utilfredsheden med Søren Pinds gøren og laden har bredt sig internt i Venstre. Efter Ekstra Bladet den seneste uge har fortalt om den interne kritik af Pinds flamboyante debatstil på særligt Facebook og blogs, kommer der nu nye oplysninger om Pinds tilsyneladende falmende stjerne i Venstre.

Weekendavisen skriver i dag, at Søren Pind på et gruppemøde fik en irettesættelse af partiformand Lars Løkke Rasmussen, efter stedfortrædende medlem i Udenrigspolitisk nævn, Gitte Lillelund Bech, havde beklaget sig over Søren Pind.

Læs Også:

Se også: V-folk skoser Pinds udbrud: Det vil koste drømmejobbet

Ifølge oplysninger, som flere centralt placerede kilder internt i Venstre bekræfter over for Ekstra Bladet, var Lillelund Bech alvorligt træt af, at udenrigsordfører Søren Pind egenhændigt havde lovet udenrigsminister Villy Søvndal, at Venstre støttede op om at sende dansk personel og missilbatterier til den syrisk-tyrkiske grænse, hvor der i øjeblikket er en optrappet konfliktsituation.

Utilfredsheden gik specifikt på, at Søren Pind som udenrigsordfører traf beslutninger på Venstres vegne, inden de var diskuteret i Udenrigspolitisk nævn.

Herefter gav Lars Løkke ret i kritikken og understregede, at den slags beslutninger fremadrettet skal diskuteres i nævnet.

Læs Også:

Se også: Thorning til Pind og Løkke: I er populister!

Søren Pind selv kalder over for Weekendavisen irettesættelsen 'meget mild'.

Weekendavisen skriver desuden, som flere kilder også beretter for Ekstra Bladet, at Søren Pind generelt er kommet længere væk fra magtens centrum den seneste tid. Dette sker, efter han ellers tidligere befandt sig lunt og godt midt i Venstres uformelle ledelse sammen med bl.a. Peter Christensen og Claus Hjort Frederiksen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere