Ex-minister afviser pure at være Waterfronts muldvarp

Havde jeg haft så meget som én oplysning om den betalingsring, så havde jeg delt den med offentligheden, lyder det fra tidligere transportminister Hans Christian Schmidt

Tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt (foto: Jens Dresling, Polfoto)
Tidligere transportminister Hans Chr. Schmidt (foto: Jens Dresling, Polfoto)

Skulle man tro, at Venstre-politikeren Hans Christian Schmidt er den ex-minister, der har videregivet interne oplysninger om betalingsringen til pr-bureauet Waterfront, kan man godt tro om igen.

Læs:

Se også: Waterfront: Tidligere minister var muldvarp

Den tidligere transportminister afviser således pure, at han er den ex-minister, som i dagens Jyllands-Posten bliver omtalt som muldvarp for det omstridte pr-bureau.

- Jeg kan helt klart sige, at det er klogt, at Jyllands-Posten ikke nævner mit navn. Det har jeg ingen andel i, siger han til ekstrabladet.dk.

Jyllands-Posten refererer fra en mail, som direktør i Waterfront Lars Poulsen sendte til to underdirektører i DSB i januar 2012. Heri står skriver Lars Poulsen:

'Jeg har fået en fortrolig opdatering fra Finansministeriet vedr. forhandlingerne om at få betalingsringen til at falde på plads. Oplysningerne er fremkommet via en personlig kontakt til en tidligere minister, og den lukker, hvis vi misbruger den'.

Jeg har kæmpet imod den betalingsring
Hans Christian Schmidt er tidligere blevet sat i forbindelse med Waterfront. Ifølge DR har han således siddet i et netværk af tidligere transportministre, der jævnligt skal have holdt møder med pr-bureauet.

Men Hans Christian Schmidt afviser kategorisk, at han tilnærmelsesvis har været i besiddelse af de ministerie-oplysninger, som skal være videregivet til Waterfront.

- Jeg anede ikke en brik om den betalingsring. Men jeg skal hilse at sige, at jeg har kæmpet imod den, og havde jeg haft så meget som én oplysning om den betalingsring, så havde jeg delt den med offentligheden, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere