Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Rykker for svar på 696 spørgsmål: Så svar dog!

Ellen Trane Nørbys tålmodighed kan ligge på et meget lille sted. To gange på tre måneder har hun rykket for svar på 696 spørgsmål

Ellen Trane Nørby vil have svar på sine spørgsmål. Hurtigt! (Foto: Jens Dresling)
Ellen Trane Nørby vil have svar på sine spørgsmål. Hurtigt! (Foto: Jens Dresling)

Opdatering: Ellen Trane Nørby forklarer overfor ekstrabladet.dk, at hun har stillet 87 spørgsmål, der har en række underspørgsmål - og at det intet har med det museum at gøre, hvor hendes mor sidder i bestyrelsen. Læs Ellen Trane Nørbys egen udlægning af sagen her:

Se også: Ellen Trane: Jeg har ikke stillet 696 spørgsmål

Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, giver ikke lang snor, når det drejer sig om at få svar på i alt 696 spørgsmål i Folketinget, som Ellen Trane har stillet Kulturministeriet om bl.a. det museum, hvor hendes egen mor sidder i bestyrelsen.

To gange har Ellen Trane Nørby rykket for at få et endeligt svar på det enorme spørgsmålskatalog, som hun sendte til Kulturministeriet d. 12. juni for at få svar på, hvorfor hendes mors museum ikke får statsstøtte, når andre museer gør.

Det viser en gennemgang af sagsforløbet.

Allerede 28. juni får hun et foreløbigt svar på tre sider, hvor kulturminister Uffe Elbæk dog må bøje sig og erkende, at han ikke på de foregående 16 dage har kunnet skaffe svar på alle knap 700 spørgsmål.

Læs Også:

Se også: Ellen Trane stiller 696 spørgsmål: Hvorfor får mors museum ikke støtte?

Det stiller imidlertid ikke Ellen Trane Nørby tilfreds. Dagen efter rykker hun efter det endelige svar 'så hurtigt som muligt, så Kulturudvalget kan få det ønskede overblik forud for forhandlingerne om ændringer af museumsloven – og gerne for samtlige 108 statsanerkendte museer.'

Næste rykker tikker ind i sidste måned, hvor Ellen Trane Nørby d. 11. september beder om en afklaring ift., hvornår det endelige svar kan forventes.

ekstrabladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Ellen Trane Nørby.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen