SF-minister: For meget mudderkastning

Handels- og investeringsminister, Pia Olsen Dyhr, opfordrer til at stoppe 'skyggeboksningen' i forbindelse med formandsopgøret i SF

Pia Olsen Dyhr prøver at få SF'erne til at slappe af (Foto: Rumle Skafte)
Pia Olsen Dyhr prøver at få SF'erne til at slappe af (Foto: Rumle Skafte)

Ved sidste formandsvalg i SF var det Villy Søvndal, Meta Fuglsang og Pia Olsen Dyhr, der kæmpede for at sætte sig i spidsen for partiet. Nu beder sidstnævnte om, at der kommer ro i den valgkamp, som ser blodigere og blodigere ud:

LÆS:

Se også: Næstformand blåstempler angreb fra SF-profil

- Diskussionen lige nu om SF's formandsvalg fokuserer alt for meget på proces, skræmmekampagne og mudderkastning. Jeg har selv deltaget i et formandsvalg tilbage i 2005, som i højere grad omhandlede politisk indhold, skriver Pia Olsen Dyhr på Facebook og tilføjer:

- Det tror jeg var nøglen til, at vi efterfølgende kunne se hinanden i øjnene og komme samlet og styrket videre. Jeg vil kraftigt opfordre kandidaterne (og deres hold) til, at holde sig inden for samme konstruktive spor.

LÆS:

Se også: Engell: Nu er sablerne trukket i SF

Senest har SF's politisk ordfører, Jesper Petersen, været ude i et voldsomt angreb, hvor han advarede imod at stemme på Annette Vilhelmsen.

Pia Olsen Dyhr skriver på Facebook, at en formandskandidat selvfølgelig skal testes - men at det skal være på holdninger og politisk indhold.

- Vi har brug for klare politiske svar, så det står klart for SF's medlemmer, hvad de skal vælge imellem. Det handler jo i bund og grund om politik, så lad os stoppe skyggeboksningen og lade de politiske argumenter brydes i de sidste uger af valgkampen. Så er jeg sikker på, at vi nok skal komme styrket igennem som parti, skriver hun.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen