Holger K er vred: Jeg støtter Vilhelmsen

SF’s tidligere formand melder sig ind i formandskrigen

- Jeg agter at stemme på Annette, fordi hun efter min mening bedst vil kunne samle partiet, skriver Holger K. Nielsen på Facebook (Foto: Miriam Meyer)
- Jeg agter at stemme på Annette, fordi hun efter min mening bedst vil kunne samle partiet, skriver Holger K. Nielsen på Facebook (Foto: Miriam Meyer)
Følg Politik

SF’s tidligere formand, Holger K. Nielsen, melder sig nu højst overraskende ind i formandskrigen i SF. Det sker efter de seneste dages opsigtsvækkende angreb mod Annette Vilhelmsen fra bl.a. Steen Gade, Emilie Turunen og Margrethe Auken.

På sin Facebook-profil fortæller Holger K. Nielsen, at han støtter Annette Vilhelmsen i formandsopgøret.

- Jeg agter at stemme på Anette, fordi hun efter min mening vil kunne samle partiet, skriver Holger K. Nielsen på profilen.

LÆS OGSÅ:

SF-rivaler gemte knivene væk

- De seneste dages meget personlige angreb på Anette fra folk som Margrete Auken, Steen Gade og Emilie Turunen er helt uacceptable, raser den tidligere formand videre om Turunens forsøg på at miskreditere Annette Vilhelmsen, fordi det kontroversielle landsledelsesmedlem, Poul Overlund, er på hendes stillerliste.

- Når fx Emilie forsøger at miskreditere Anette, fordi Pul Overlund er på hendes stillerliste, hører alting op, skriver han.

Holger K. Nielsen var ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger ikke indstillet på at melde sig ind i formandskampen pga. hans rolle som tidligere formand. Dog var der en udbredt opfattelse af, at han støtter Annette Vilhelmsen - særligt i Vilhelmsens lejr.

Men de seneste dages angreb på Vilhelmsen får nu SF-kæmpen til at reagere. Hovedpersonen Annette Vilhelmsen er glad for støtten fra den rutinerede SF'er.

LÆS OGSÅ:

Vilhelmsen: Dagpenge bør forlænges for ældre

- Jeg har lige læst det på Facebook. Det er jeg da glad for. Tak til Holger. Det er jeg meget glad for, siger hun til TV2 News og uddyber:

- Jeg kan godt forstå, at han føler sig nødsaget til det her. Vi havde jo lovet at holde valgkampen sobert og bakke hinanden op.

På trods af den stærke støtte bag sig, og meningsmålinger, der går Annette Vilhelmsens vej, så vil formandskandidaten fortsat ikke tale om, at hun er favorit.

- Jeg føler at jeg blander mig godt i valgkampen, og at jeg har en god og bred opbakning, siger hun til TV2 News.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+