SF står for Stor Familie

Der er ikke langt fra det ene medlem af SF til det andet - se her hvordan partiet privat hænger sammen

SF's Steen Gade er blevet anklaget for at have bakket op om Astrid Krag, fordi han er gift med Turid Leirvoll, der er landssekretær for SF - og dermed Thor Mögers højre hånd.

Steen Gade er dog ikke den eneste i partiet, der har tætte relationer til andre SF'ere.

LÆS:

Hun er Mög-ungens marionetdukke

Villy Søvndal har været kærester med det tidligere folketingsmedlem Pernille Frahm. De to har et yderst anstrengt forhold i dag - Frahm har flere gange kritiseret ham offentligt. Hun har tidligere været gift med et andet eksmedlem for SF af Folketinget Pelle Voigt.

Da de blev skilt, blev Pernille Frahm kærester med svenskeren Stellan Hermansson, der senere blev kærester og gift med Pia Olsen. Hun hedder i dag hedder Dyhr til efternavn og er handels- og investeringsminister for SF. Frahm og Olsen Dyhr er på hver sin fløj - først nævnte er en del af de såkaldte 'Fodformede' i SF Classic - og Olsen Dyhr repræsenterer 'Den grønne fløj.'

LÆS:

Astrid Krag: Villy Søvndals unge støtte

Efternavnet Dyhr har Pia Olsen fået, da hun efter en skilsmisse blev gift med Villy Dyhr. Han har også været igennem i skilsmisse - fra Kirsten Auken: Datter af Margrete Auken - og søster til Ida Auken. Villy Dyhr og Kirsten Auken fik to børn sammen - så dermed er Pia Olsen Dyhr papmor for Ida Aukens niecer.

LÆS:

Ida Auken: Jeg vil have et liv

Moren Margrete Auken har haft skatteminister Thor Möger Pedersen boende på sit loft i hans tidlige ungdom. Han er bror til formanden for SF’s ungdoms, Gry Möger Poulsen, og samtidigt er han forlovet med Nanna Westerby - der er medlem af SF’s landsledelse.

LÆS:

Årets familiefoto: Alle vil i seng med Ida

Mögers forlovede er bedste veninder med Emilie Turunen, der ligeledes sidder i landsledelsen, hvor de har følgeskab af Mette Touborg, der var en af favoritterne til formandsposten. Hendes far er Kristen Touborg, der er tidligere medlem af Folketinget, og tidligere sad også Mettes søster Karen Touborg i ledelsen. Mette Touborg er næstformand i SF’s landsledelse og arbejder derfor meget tæt sammen med Turid Leirvoll - der er gift med Steen Gade.

Er du på mobil kan du se grafikken her.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.