SF står for Stor Familie

Der er ikke langt fra det ene medlem af SF til det andet - se her hvordan partiet privat hænger sammen

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

SF's Steen Gade er blevet anklaget for at have bakket op om Astrid Krag, fordi han er gift med Turid Leirvoll, der er landssekretær for SF - og dermed Thor Mögers højre hånd.

Steen Gade er dog ikke den eneste i partiet, der har tætte relationer til andre SF'ere.

LÆS:

Se også: Hun er Mög-ungens marionetdukke

Villy Søvndal har været kærester med det tidligere folketingsmedlem Pernille Frahm. De to har et yderst anstrengt forhold i dag - Frahm har flere gange kritiseret ham offentligt. Hun har tidligere været gift med et andet eksmedlem for SF af Folketinget Pelle Voigt.

Da de blev skilt, blev Pernille Frahm kærester med svenskeren Stellan Hermansson, der senere blev kærester og gift med Pia Olsen. Hun hedder i dag hedder Dyhr til efternavn og er handels- og investeringsminister for SF. Frahm og Olsen Dyhr er på hver sin fløj - først nævnte er en del af de såkaldte 'Fodformede' i SF Classic - og Olsen Dyhr repræsenterer 'Den grønne fløj.'

LÆS:

Se også: Astrid Krag: Villy Søvndals unge støtte

Efternavnet Dyhr har Pia Olsen fået, da hun efter en skilsmisse blev gift med Villy Dyhr. Han har også været igennem i skilsmisse - fra Kirsten Auken: Datter af Margrete Auken - og søster til Ida Auken. Villy Dyhr og Kirsten Auken fik to børn sammen - så dermed er Pia Olsen Dyhr papmor for Ida Aukens niecer.

LÆS:

Se også: Ida Auken: Jeg vil have et liv

Moren Margrete Auken har haft skatteminister Thor Möger Pedersen boende på sit loft i hans tidlige ungdom. Han er bror til formanden for SF’s ungdoms, Gry Möger Poulsen, og samtidigt er han forlovet med Nanna Westerby - der er medlem af SF’s landsledelse.

LÆS:

Se også: Årets familiefoto: Alle vil i seng med Ida

Mögers forlovede er bedste veninder med Emilie Turunen, der ligeledes sidder i landsledelsen, hvor de har følgeskab af Mette Touborg, der var en af favoritterne til formandsposten. Hendes far er Kristen Touborg, der er tidligere medlem af Folketinget, og tidligere sad også Mettes søster Karen Touborg i ledelsen. Mette Touborg er næstformand i SF’s landsledelse og arbejder derfor meget tæt sammen med Turid Leirvoll - der er gift med Steen Gade.

Er du på mobil kan du se grafikken her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen