Frodes chef: Vi ville ALDRIG nævne seksualitet

Thornings tidligere revisionsselskab sår nu tvivl om rigtigheden af homo-notat

Frode Holms chef afviser, at Revitax-revisorer ville videregive oplysninger om seksualitet til Skat. (Foto: Sisse Stroyer)
Frode Holms chef afviser, at Revitax-revisorer ville videregive oplysninger om seksualitet til Skat. (Foto: Sisse Stroyer)

- Vi ville aldrig gå ud og fremlægge oplysninger om seksualitet til Skat.

Så klart formulerer adm. direktør Ebbe Melcior fra Revitax sig.

Chefen for Helle Thorning og Stephen Kinnocks tidligere revisor, Frode Holm, sår dermed klar tvivl om rigtigheden af den oplysning om Stephen Kinnocks påståede homoseksualitet, som ifølge et Skattesagskommissions-brev til Thorning, skulle stamme fra Frode Holm, der havde ytret rygtet på et møde.

Læs Også:

Thornings eks-revisor er tavs om homorygte

Men der hersker en klar politik i Revitax om den slags information, siger adm. direktør, Ebbe Melchior, til ekstrabladet.dk.

- Vi ville aldrig gå ud og fremlægge oplysninger om seksualitet til Skat. Det har ingen skatteretlig betydning. Det ville vi aldrig gøre her.

Skal det forstås sådan, at Frode Holm ikke skulle have sagt det, han står noteret for?

- Det er en helt klar firmapolitik, vi har. Vi ville aldrig fremlægge denne type oplysninger i en sag – til brug for at fremme en bestemt afgørelse. Aldrig. Lige netop her, er oplysningen jo uden betydning – uanset om den er rigtig eller forkert.

Men hvorfor i alverden dukker den oplysning så op?

Læs Også:

Thornings skatteafgørelse undrer eksperter

Ja, det må du spørge dem om, der skrev det. Det er jo ikke et mødereferat, vi har modtaget og bekræftet. Hvis nu man havde lavet mødereferat og sendt det til den pågældendes rådgiver og bedt os om at erklære os enige i, at indholdet var, hvad vi havde talt om. Det er ikke tilfældet her. Så har vi været medvirkende til det. Jeg forstår ikke det her som et referat fra et bestemt møde.

Hvad forstår du det så som?

Det er ligegyldigt, hvad jeg forstår det som – det diskuterer jeg ikke i pressen.

Læs Også:

Eksperter: Derfor havner homorygter hos Skat

Men hvad kan du sige om homorygtet?

Jeg udtaler mig ikke om sagen. Men for det første ville det undre mig meget, hvis vi overhovedet lå inde med sådan en oplysning. Vi har ikke noget at bruge den til. Den har ingen skatteretlig betydning ift. Om man har taget ophold i et land eller ikke taget ophold i et land.