Engell: Trist og tragisk for Thorning

Det er en pinlig og beskidt sag, siger politisk kommentator Hans Engell om homo-rygterne mod Stephen Kinnock

Du kan chatte med Hans Engell klokken 11:00 her på ekstrabladet.dk (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Du kan chatte med Hans Engell klokken 11:00 her på ekstrabladet.dk (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Helle Thorning-Schmidt var fredag hurtig til at dementere de opsigtsvækken rygter om, at hendes mand Stephen Kinnock skulle være homoseksuel. Samtidig beklagede statsministeren, at parrets revisor Frode Holm angiveligt startede rygterne under et møde med SKAT, hvilket Helle Thorning-Schmidt fik kendskab til for en uge siden.

Der er derfor ingen tvivl om, at det har været en af de hårdeste uger i hendes tid som statsminister, vurderer ekstrabladet.dk's politisk kommentator, Hans Engell.

- Man kan sige, at det her må have været meget tungt og traumatisk for Helle Thorning-Schmidt og hendes familie at skulle gå ud med så dybt personlige forhold. Hele historien bliver jo også bare forværret af, at det er parrets egen revisor, der er ophavsmand til rygtedannelse. Det gør det hele mere pinligt. Der er ingen tvivl om, at det har været nogle meget svære uger for hende og familien, siger Hans Engell til ekstrabladet.dk

LÆS OGSÅ:

Se også: Spredte homo-rygter: Nu er Frode tavs

Men på trods af den svære situation, så har Hans Engell kun ros tilovers for den danske statsministers håndtering af sagen. Især at hun nu vil fremlægge hele den ni siders lange afgørelse fra SKAT København tilbage fra 2010.

- Det er en klog beslutning, at de tidligt melder ud, at de vil lægge alt frem, så der kommer lidt ro på, inden de første afhøringer i Skattekommissionen i næste uge. Men allerede nu, må man bare sige, at meget tyder på, at det her bliver noget af en beskidt sag, siger den politisk kommentator.

LÆS OGSÅ:

Se også: Bøsserygter om Kinnock vækker opsigt

Ifølge Hans Engell kan de homoseksuelle rygter dog vise sig at gavne statsministerens i øjeblikket noget triste meningsmålingerne.

- Det her kan godt betyde, at der kommer noget sympati hendes vej. Der vil være vælgere, der synes, at det kan være en hård omgang som familie. Alligevel tror jeg godt, at Thorning ville have været alt det her foruden. Det er tungt for en familie med teenagebørn, siger Hans Engell.

CHAT MED HANS ENGELL KLOKKEN 11:00 HER PÅ EKSTRABLADET.DK OG FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM DE OPSIGTSVÆKKENDE HOMO-RYGTER

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen