Spredte homo-rygter: Nu er Frode tavs

Frode Holm er rejst til udlandet og udtaler sig ikke før mandag, oplyser hans kone

Ifølge Politiken er det revisor Frode Holm, der er manden bag homo-rygterne. Men han er flygtet til udlandet indtil mandag. (Foto: Revitax)
Ifølge Politiken er det revisor Frode Holm, der er manden bag homo-rygterne. Men han er flygtet til udlandet indtil mandag. (Foto: Revitax)

Manden bag påstanden om, at statsministerens mand, Stephen Kinnock, skulle være homoseksuel, er angiveligt parrets egen revisor i skattesagen, Frode Holm. Det skriver Politiken.

Men den skæggede revisor, der angiveligt ikke havde problemer med tungebåndet, da det omhandlede Helle Thorning-Schmidts bedre halvdel, er pludselig blevet tavs.

Frode Holm er nemlig rejst til udlandet, og han vil ikke udtale sig før mandag, fortæller hans kone Merete Ravn Holm til ekstrabladet.dk

- Han er ikke hjemme før mandag. Så du kan ikke tale med ham før.

LÆS OGSÅ:

Se også: Thorning: Min mand er ikke bøsse

- Er han i udlandet?

- Ja.

- Har han ikke en mobiltelefon, som vi kan kontakte ham på?

- Nej, han er ikke til at få fat i før mandag.

- Jamen hvad laver han i udlandet?

- Det kan jeg ikke udtale mig om, slutter Merete Ravn Holm kortfattet.

LÆS OGSÅ: Helle: Grotesk og ubehageligt

Ifølge Politiken sendte formanden for skattesagskommissionen for en uge siden et brev til Helle Thorning-Schmidt med oplysninger om, at Frode Holm på et møde om skattesagen skulle have udtalt sig om Stephen Kinnocks seksualitet.

'Efter længere tids drøftelser fortæller Frode Holm, at SK (Stephen Kinnock, red.) er biseksuel/homoseksuel', lyder teksten i bilaget, som er udformet af skattedirektør Lisbeth Rasmussen i Skat København 26. august 2010.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen