Annonce:
Annonce:

S-politiker jagtet ud af Vollsmose af maskeklædte beboere

Da TV2 ville lave et interview med S-politiker Trine Bramsen, blev de jagtet ud af Vollsmose af maskeklædte beboere

Socialdemokraten Trine Bramsen blev i dag jagtet ud af Vollsmose, da hun forsøgte at give et interview til TV2. (Stort foto: Polfoto/lille pressefoto)
Socialdemokraten Trine Bramsen blev i dag jagtet ud af Vollsmose, da hun forsøgte at give et interview til TV2. (Stort foto: Polfoto/lille pressefoto)
Annonce:
Følg Politik

- Det var godt, at jeg havde taget løbeskoene på.

Sådan siger Socialdemokraternes formand for Folketingets Integrationsudvalg Trine Bramsen (S), om en eftermiddag i Vollsmose, som endte noget dramatisk.

Trine Bramsen var i dag det socialt udsatte Odense-boligområde Vollsmose for at give et interview til TV2 om, hvorvidt det vil være en god idé at rive dele af det udsatte boligområde ned.

- Vi står og er i gang med interviewet, da vi pludselig ser en stor gruppe komme gående hastigt mod os. Da de kommer nærmere, ser vi, at flere bærer masker, så man ikke kan se deres ansigter,

forklarer hun til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Vi bliver noget urolige, for deres adfærd var meget truende, så vi beslutter os for at afbryde interviewet, og vi løber på det nærmeste over i bilen og kører væk.

Læs også:

Vollsmose: Nedrivning er en mulighed

Annonce:

Trine Bramsen, som selv er fynbo og har sin valgkreds i Odense, har været i Vollsmose flere gange. Denne gang skulle hun mødes med en klubmedarbejder, hun kendte i forvejen, i boligområdet.

- Vi stod og snakkede stille og roligt, da de kom. Jeg er Odenses repræsentant for Folketinget, og jeg vil jo bare gerne gøre en indsats for at forbedre forholdene. Desværre bekræfter det bare, at der er en gruppe, som i den grad ødelægger det for de andre, og det er bare så ærgerligt. Det er bare den mest umodne måde at håndtere en konflikt på, siger hun og tilføjer:

- Men ja, jeg blev da lidt bange, da det skete og er da lidt chokeret over, at sådan noget kan ske, men jeg kommer ikke til at holde mig væk.

Annonce:

Var der så sent som i går
Efter episoden, hvor omkring 70 rødder fra Vollsmose trængte ind med køller på Odense Universitetshospitals skadestue, udtalte Trine Bramsen, at de, som stod bag, burde overveje, om de havde lyst til at være en del af det danske samfund, eller om de ville have det bedre i deres hjemlande. Og selv om det var en noget kontroversiel udtalelse, slår S-politikeren fast, at rødderne i Vollsmode er et fåtal, og der er mange beboere i, som vil bydelen det godt.

Læs også:

Socialdemokrat om voldsmænd: Skal overveje at rejse hjem

- Man kan ikke sammenligne det, der skete i dag med episoden på skadestuen. Jeg tror, at de dukkede op, fordi der var et tv-hold - ikke fordi det var mig. Jeg var der så sent som i går aftes, og der gik det fint. Men det bekræfter mig desværre i, at der er nogen, som mener, at bydelen er deres 'territorium', men det eneste de gør, er, at ødelægge det for de andre.

Læs også:

Islamisk trossamfund fordømmer S-udtalelse om sygehus-bøller

Trine Bramsen har ikke før oplevet en lignende modtagelse i Vollsmose, og hun mener, at det er den seneste uges negative omtale, som har ført til, at der er nogle beboere, som mener, at de, noget misforstået, må beskytte 'deres territorium':

- Jeg tror, at det var nogle meget dårligt opdraget unge mennesker, som mødte os i dag. Så ærgerligt, siger hun til ekstrabladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: