Ups: Venstre sendte intern strategi-mail ud til journalister

Ved en fejl har Venstres pressetjeneste sendt en intern strategi-mail ud til en række journalister

Løkkes pressefolk i Venstre er kommet til at sende en intern strategi-mail ud til en række journalister (foto: Thomas Sjørup)
Løkkes pressefolk i Venstre er kommet til at sende en intern strategi-mail ud til en række journalister (foto: Thomas Sjørup)

Venstres pressetjeneste har her til morgen givet et unikt indblik i, hvordan partiet har tænkt sig at gribe dagens hotte politiske sager an.

Der er dog tilsyneladende ikke tale om en ny banebrydende åbenhedsstrategi fra Venstres side. Nej, pressetjenesten er ved en fejl kommet til at sende dens såkaldte 'morgenrapport' ud til en række journalister.

Venstre skyndte sig at sende både en tilbagekaldelse af mailen samt en beklagelse ud:

'En intern mail blev i dag rundsendt ved en fejl. Den er trukket tilbage, og I bedes venligst se bort fra denne. Vi beklager ulejligheden,' lød det.

Venstre behøver nu ikke beklage ulejligheden. Det har således ikke givet ekstrabladet.dk megen sved på panden at viderebringe Venstres 'ups-mail' - nu hvor partiet alligevel har været så flinke at sende den til os.

Om dagens åbenhedstrategi i Venstre vil fortsætte fremadrettet, er dog uklart. Partiets pressechef Christian Hüttemeier udtaler sig således ikke af princip.

Her er Venstres 'ups-mail' i dens fulde længde:

Vollsmose fylder igen meget her til morgen. Berlingske (side 6) – om, at regeringen strides om kursen over for Odense-bøllerne. Rådmand i Odense foreslår på pol.dk at fratage bøller kontanthjælpen. Vi forsøger at få Inger på – til at omfavne det og laver tekst til hjemmeside/pressemeddelelse. Har sendt mail til Kraft, der tjekker op på, hvad vi selv har ment tidligere. Pressemøde 10.45 med Bødskov, Hansen og Hækkerup der 9:45 har møde med kommunen og politiet.

Regeringen vil sikre kontrol med omskæringer – statsministeren varsler undersøgelse af, om drengebørn omskæres efter Sundhedsstyrelsens regler. Politiken, forside. DF kræver, at undersøgelsen kigger på konsekvenser fysisk og psykisk. Linjen – vi synes, det er fint med en undersøgelse, det bakker vi op om.

Flere fotovogne skal bremse fartsynderne. Berlingske, forside. Regeringen vil firedoble politiets fotovogne og dropper planen om stærekasser. Nonbo er på – linjen; vi synes, forkert har en god effekt på følsomme områder, fx skoler, vejarbejde osv.. Mobile fotovogne er bare en pengemaskine, man kan sætte op de steder, hvor man ved, flest kører stærkt – det øger ikke permanent trafiksikkerheden omkring udsatte områder.. Der produceres tekst til hjemmeside/pressemeddelelse.

Intet tyder på lavere lønninger i ”uorganiserede” lande som fx Holland. Kronik i Børsen – af en Cand. Polit.

Venstre siger nu ja til automatisk organdonation. metroXpress. Sophie Løhde vil vende det om, så man skal sige nej til at organdonation. Linje – den tager vi lige med ro. Den skal forbi gruppen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen