Pia K.: Hudfarven betyder ingenting

Den tidligere leder af Dansk Folkeparti chattede løs med Ekstra Bladets læsere og fik fortalt, at hun intet har imod folk med en mørk hudfarve

Pia Kjærsgaard var glad for, at Ekstra Bladets læsere ville stille hende spørgsmål i så stort et antal. (Foto: Anthon Unger)
Pia Kjærsgaard var glad for, at Ekstra Bladets læsere ville stille hende spørgsmål i så stort et antal. (Foto: Anthon Unger)
 

Se alle Pia Kjærsgaards svar på spørgsmålene herover.

Pia Kjærsgaard chattede fredag eftermiddag med Ekstra Bladets læsere, da hendes nye bog ' Fordi jeg var nødt til det'. netop er kommet i handlen.

Pia Kjærsgaard til Mikkel Kesslers boksekamp. (Foto: Claus Bonnerup) Politik Pia K. - Fra statsministerdrømme til side 9-pige

Her fik læserne mulighed for at stille alle de spørgsmål, som de måtte sidde inde med, til den tidligere formand for Dansk Folkeparti.

Og det var en glad Pia Kjærsgaard, der svarede på læsernes spørgsmål, hvor hun blandt andet fik fortalt, at hendes favoritmusik er Queen.

Et af spørgsmålene lød blandt andet på, om hun ville hilse på en person, hvis denne var mørk i huden.

- Hvis du er en sød og rar person, er jeg da ligeglad med, om du er mørk i huden, svarede hun tilbage til læseren.

Derudover fik hun slået fast, at der ikke er en socialdemokrat i øjeblikket, som Dansk Folkeparti vil pege på som statsminister, men det vil kunne ske ude i fremtiden, hvis det er den rette person.

Pia Kjærsgaard giver både ros og lussinger til sine politiske kolleger i den nye bog. Foto: Claus Bjørn Larsen Politik Uduelige Helle

Spørgsmålene væltede ind til Pia Kjærsgaard, derfor fik hun ikke mulighed for at svare på samtlige spørgsmål.

Men hun vil i den nærmeste fremtid læse alle spørgsmålene for at se, hvad Ekstra Bladets læsere gerne vil have svar på, når hun møder danskerne i de kommende uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere