Annonce:
Annonce:

S: Vi er ydmyge, ydmyge - og ydmyge

Magnus Heunicke vil nærmest ikke kommentere den seneste meningsmåling, der ellers sender rød blok helt op på siden af blå.

Til trods for den næsten nonchalante opstilling på billedet, maner den politiske ordfører hos S Magnus Heunicke til besindighed. Ja faktisk ydmyghed oven på den seneste comeback-måling. (Foto: Mik Eskestad/POLFOTO)
Til trods for den næsten nonchalante opstilling på billedet, maner den politiske ordfører hos S Magnus Heunicke til besindighed. Ja faktisk ydmyghed oven på den seneste comeback-måling. (Foto: Mik Eskestad/POLFOTO)
Annonce:
Følg Politik

Socialdemokraterne skal ikke risikere at sætte noget som helst af det overraskende comeback over styr.

Det står helt klart, da Ekstra Bladet taler med partiet politiske ordfører oven på Ritzaus Voxmeter-måling, der viser et komplet dødt løb mellem rød og blå blok. Magnus Heunicke gentager igen og igen - og igen - at det handler om at være ydmyg.

Måling: Thorning fortsætter som statsminister

- Den bevægelse der, sker nu er vi meget ydmyge omkring, siger Magnus Heunicke til Ekstra Bladet.

- Vi har været langt nede i mållingerne de seneste år, så vi ved, at det er et langt, sejt træk, og i hvert eneste skridt skal vi være ydmyge.

- Hvorfor er det så vigtigt?

- Når vi har været nede, som vi har, så ved vi, at man ikke skal tage noget for givet eller nå forhastede konklusioner. Så det gør vi ikke.- Hvad skyldes jeres fremgang, tror du?

Annonce:

- Jeg vil ikke spekulere i, hvad Lars Løkke Rasmussens bilagssag har af betydning. Det vil jeg ikke gøre. Blokken går frem, fordi vi trækker vælgere over midten, og det tager vi med. Men vi gør det meget ydmygt. Jeg har tidligere stået og kommenteret målinger, hvor vi var meget langt nede, så jeg ved om nogen, hvor hurtigt det kan ændre sig, og det er et langt sejt træk.

- Det samme gælder i forhold til kommunalvalget, her er intet afgjort.

- Jeg nævnte faktisk slet ikke Lars Løkke, da jeg spurgte til, hvad jeres fremgang skyldes. Hvorfor var det så vigtigt at fortælle?

- Jeg sagde også netop, at jeg ikke vil spekulere i, om det skyldes den sag. Jeg vil ikke spekulere i hans bilagssag og andre konklusioner. Husk på, at i hvert eneste skridt, er vi ydmyge.

Løkke har fået særbehandling

- Ja det siger du jo. Er det noget nyt?

- Det er noget af det, vi tager med - det er en naturligg følge af, at vi har været så langt nede i så langt tid i målingerne. så når vi får den rygvind, ved vi at det handler om at være ydmyg.

- Var I da ikke ydmyg for et og to år siden?

- Nej, det ved jeg ikke. Jeg har selv stået og talt om vores målinger, hvor de var rigtig dårlige, og det lærer man af.

Her er beviset: Løkke var advaret om firmabil

- Så siger du også næsten, at I ikke var ydmyg?

Annonce:

- Der havde vi en anden situation, og jeg stiger bare at det er sådan det er. Det var selvfølgelig noget, vi tog alvorligt.

- Handler det i virkeligheden om, at I dengang ikke var ydmyg men ydmyget?

- Vi fik i hvert fald nogle meget dårlige målinger, der gjorde stort indtryk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: