Grædende Mille: Ved snart ikke, hvad jeg skal gøre

Mille Vinstrup føler sig magtesløs over, at hun ikke kan blive tilbudt et ressourceforløb af kommune og komme på arbejdsmarkedet

Ifølge Mille Vinstrup vil regeringens kontanthjælpsreform kun skubbe hende længere og længere væk arbejdsmarkedet. (Foto: Jonas Olufson/Ekstra Bladet)
Ifølge Mille Vinstrup vil regeringens kontanthjælpsreform kun skubbe hende længere og længere væk arbejdsmarkedet. (Foto: Jonas Olufson/Ekstra Bladet)

- Når de skyldige inde på Borgen ikke engang giver os de muligheder, de selv har vedtaget, så ved jeg snart ikke, hvad jeg skal gøre.

Sådan lyder det fra Mille Vinstrup, der er blevet landskendt for en video, hvor hun grædende bryder sammen over de nye kontanthjælpsregler.

Mille står i den situation, at hun næste år vil miste sin kontanthjælp på grund af den gensidige forsøgerpligt, da hendes samlever, der er vvs'er, tjener mere end det dobbelte af kontanthjælpssatsen.

- Jeg kæmper lige nu med Greve Kommune om at få et ressourceforløb. Men du skal jo nærmest være halvdød, før du får et ressourceforløb, siger Mille Vinstrup, der lider af angst, personlighedsforstyrrelser og borderline, til Ekstra Bladet og uddyber:

- Kommunen siger, at de ikke vil give et ressourceforløb, når jeg er i et forløb. Men de sætter jo en kæmpe fælde op. For hvordan skal du køre hen til praktikstedet, hvis du ikke har råd, fordi du har mistet din kontanthjælp. Det her vil kun skubbe mig længere ud, siger Mille Vinstrup.

LÆS HELE HISTORIEN I EKSTRA VED AT TRYKKE PÅ NEDENSTÅENDE LINK:

– Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre, siger Mille Vinstrup. (Foto: Jonas Olufson) Politik Kontanthjælps-katastrofe: ’Du skal være halvdød, før du får hjælp’ ’Du skal være halvdød, før du får hjælp’

0 kommentarer
Vis kommentarer