TV: Kinnock til Helle i telefonen: ’Den var tæt!’

Stephen Kinnock var en lettet og glad mand efter gårsdagens sejr. Og den besked skulle konen også have hjemme på Østerbro

Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

PORT TALBOT, WALES (Ekstra Bladet): – Jeg skal bare sige, det gik godt. Men den var tæt, lød det med et grin fra Kinnock om sit netop afsluttede opkald til Helle Thorning-Schmidt.

Han har nu sat kursen direkte mod det britiske parlament, efter en afstemning blandt Labour-medlemmerne i den walisiske Aberavon-kreds har vist, at Helle Thornings mand nu kan kalde sig partiets kandidat i kredsen.

Se også: Kinnock triumferer efter gyser: På direkte kurs mod parlamentet

– Jeg er rigtig, rigtig glad. Og jeg glæder mig til at føre kampagne for at komme i det britiske ’Folketing’. Jeg er træt, og jeg har ikke spist noget. Så nu skal jeg også ringe til vennerne og fortælle det.

Se også: Thorning: Jeg er så stolt af Stephen

Det var én stemme, der adskilte kandidaterne. Hvad er din kommentar til den tætte valgkamp?

– Jeg har faktisk ikke lov til at sige, hvad resultatet var. Men jeg kan sige, at det var rigtig tæt.

Hvad kommer det her til at betyde for jeres liv?

– Jeg tror, vi fortsætter. Og vi er spændt på, hvad der sker nu. Jeg skal fortsætte mit almindelige arbejde, for jeg er først kandidat ved næste valgkamp (2015 red.). Nu har jeg tid til at finde ud af, hvordan mit kontor bliver.

Som vinder af afstemningen er Kinnock så godt som sikker på et sæde i det britiske parlament, Westminster. Aberavon har nemlig siden 1922 været en sikker Labour-kreds.

Se også: Kinnock: Jeg forstår ikke sure lokaleSe også: Kinnock om foto af Helle og døtrene: Jeg har en flot familieMed familiefotoet forsøger Neil Kinnock at fremstå som en mand, der værner om kernefamilien – noget, der betyder meget for hans vælgere. foto: stephenkinnock.co.uk og Jonas Olufson Politik Hvad fanden vil du her, Kinnock?

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen