Tulle om tale-aflysning: 'Sikke en dag'

Kristian Thulesen Dahl ærgerlig over aflysning af sin tale ved 1. maj-arrangement i Give

Kristian Thulesen Dahl (Foto: Polfoto)
Kristian Thulesen Dahl (Foto: Polfoto)

Kristian Thulesen Dahl ærgrer sig over, at han ikke længere skal holde tale ved Socialdemokraternes og fagbevægelsens 1. maj-arrangement i Give, efter invitationen til ham blev trukket tilbage.

- Sikke en dag. Vi har fået en mail fra formanden derovre om, at de aflyser arrangementet. Jeg kan siden se, at en lokal socialdemokrat - Birgitte Vinter - var i tvivl, om hun ville tale, hvis jeg skulle komme og tale. Så det tyder jo på, at der har været blæst om det. Gruppeformanden i Vejle Byråd har været i gang, og Henrik Dam Kristensen har også været på tv, hvor han siger, at han ikke ville have inviteret mig. Så der har nok været stort pres på dem, og så har de vurderet, at deres vej ud af det var at aflyse arrangementet, siger Kristian Thulesen Dahl til Ekstra Bladet.

- Jeg synes, det er brandærgerligt. Jeg havde faktisk glædet mig til at vise, at der er nogle ting, jeg synes, vi skal være fælles om i stedet for at pege fingre ad hinanden. Jeg havde da håbet, at det kunne være et skridt på vejen til et bedre samarbejde. Det, at det bliver aflyst, kunne jeg godt frygte, kunne være en nedsmeltning på det eventuelle samarbejde.

Se også: S dropper 1. maj invitation til TulleSe også: Thulesen Dahl: Jeg forsøger ikke at overtage 1. maj

0 kommentarer
Vis kommentarer