Troels Lund føler sig pure frifundet i skattesagen

Den tidligere skatteminister har læst Skattesagskommissionens udkast til en afgørelse og mener, han er renset

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Venstres tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen mener, at han bliver fuldstændig frifundet i Skattesagskommissionens udkast til en beretning i sagen om den nuværende statsminister Helle Thorning-Schmidts skatteforhold.

Det skriver DR.

Udkastet er sendt rundt til vidnernes advokater, så de kan kommentere sagen, inden den endelige afgørelse.

Troels Lund Poulsen, der blev undersøgt for, om han som skatteminister havde forsøgt at påvirke Skat Københavns behandling og afgørelse af Helle Thorning-Schmidts og hendes mand, Stephen Kinnocks, skattesag, føler sig altså renset.

- Der er ikke noget at komme efter, jeg er pure frifundet på de to punkter, siger han til DR.

Troels Lund Poulsen indrømmer, at han i 2010 fik en overordnet orientering fra sin daværende departementschef, Peter Loft, om behandlingen af Thorning og Kinnocks skattesag.

Ifølge BT viser udkastet, at Troels Lund Poulsen viste stor interesse for sagen, hvilket han ifølge avisen aldrig fuldt ud har erkendt.

- Så har der været en uenighed mellem Peter Loft og mig om, hvor detaljeret den orientering har været. Og der må jeg bare sige, at der er jeg stadig af en anden opfattelse end Peter Loft, siger han til DR.

Men den uenighed ændrer ifølge Troels Lund Poulsen ikke på udkastet fra kommissionen, som i hans øjne frikender ham pure.

Også hans tidligere særlige rådgiver, Peter Arnfeldt, føler sig frifundet efter at have læst udkastet, mens Peter Loft overfor Jyllands-Posten erklærer sig "vældigt godt tilfreds", fordi "man har vurderet, at der ikke er basis for at indlede disciplinære skridt mod mig for min adfærd i sagen"

0 kommentarer
Vis kommentarer