Løkke: Derfor bliver jeg ved

Lars Løkke forklarer til Folkemødet, at han er blevet som formand for Venstre, fordi det i sidste ende handler om politik

Især unge mennesker var i dag mødt op ved Venstres telt i Allinge for at stille Lars Løkke spørgsmål (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Især unge mennesker var i dag mødt op ved Venstres telt i Allinge for at stille Lars Løkke spørgsmål (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Ekstra Bladet til Folkemøde: Venstres formand, Lars Løkke, stod i dag skoleret for en fyldt Danchels Have i Allinge på Bornholm.

Her skulle han nemlig svare på spørgsmål fra Hr. og Fru Danmark i en 'klassens time', som var arrangeret i forbindelse med Folkemødet på solskinsøen.

Og selv om det fleste spørgsmål handlede om uddannelse, kriminel lavalder og valgretsalder, så blev Venstremanden også konfronteret med et stormvejr. Nemlig det stormvejr, som Lars Løkke har været i den sidste måned, fordi hans parti har betalt tøj og rejser for over 152.000 kroner til ham.

Se også: Ny bilagsbombe under Løkke: Fik tøj og sko for 152.000

- Jeg tror godt, at danskerne kender mig og kender min politik. Og jeg tror også, at det i sidste ende handler om det. Og jeg satser selv på, at det kommer til at betyde noget, når der engang skal stemmes igen, svarede Lars Løkke en ung pige. Hun havde netop spurgt ind til, om Lars Løkke selv tror, at danskerne stoler på ham efter tøj- og billagssagerne.

En Løkke i hopla
En ung mand spurgte efterfølgende Lars Løkke, som var i udpræget godt humør:

- Hvad motiverede dig til at fortsætte som formand?

- Det, der motiverer mig, det er ambitionen om at gøre en forskel. Jeg er ikke i politik for hædren eller for at have noget bestemt tøj på.

Se også: Engell om ny bilagssag: Dybt skadeligt for Løkke

- Jeg er i politik, fordi jeg brænder for at gøre en forskel. Jeg bilder mig også ind, at jeg har gjort en forskel, svarede Venstreformanden.

Men derfor har den sidste måned ikke været lutter lagkage.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at de sidste uger ikke har været de mest muntre for hverken mig eller min familie. Men det er de knubs, tilværelsen giver en, og det, synes jeg ikke, man skal lægge sig ned for. Jeg synes, man skal rejse sig og kæmpe for sin sag, sagde Lars Løkke, der blev afbrudt af klapsalver fra de fyldte havestole.

Hvad ville du spørge Lars Løkke om, hvis du fik chancen? Skriv neden under artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer