Islamist til Støjberg: Du er bare en hykler

Hizb ut-Tahrirs medierepræsentant, Junes Kock, kalder Inger Støjberg for hyklerisk. Hun er liberalist og går ind for religionsfrihed. Bare ikke Junes’ religion, mener Kock. Se udklippet fra FRONTALT her

Se et udklip af FRONTALT-debatten med Inger Støjberg og Junes Kock.

Venstre og Inger Støjberg er på krigsstien. Udlændingereglerne skal strammes og tilpasses de specifikke etniske grupper i Danmark, navnlig muslimer fra den ikke-vestlige verden. Det skriver Støjberg i sin seneste kronik, og det har vakt opsigt igennem det danske politiske landskab.

Dansk politik - 30. jul. 2014 - kl. 21:55 Hizb ut-Tahrir til Støjberg: Kvinden skal være husmor

Men Inger Støjberg er hyklerisk, når hun går ind for religionsfrihed, bare ikke for alle. Det mener Hizb ut-Tahrirs medierepræsentant, Junes Kock, som Ekstra Bladet har inviteret ind i FRONTALT-studiet til en debat med selvsamme Inger Støjberg

Dansk politik - 30. jul. 2014 - kl. 12:41 Støjberg: Muslimske læger er okay

- Ifølge dig, Inger. Så er der religionsfrihed, og man har retten til at være muslim, så længe det er en form for Islam, som er sekulær, og som er dikteret af dig og dine ligesindede. Det vil sige, at jeg gerne må være muslim, men jeg må ikke være muslim på dem måde, som Islam har fastlagt det på.

- Det vil sige, at jeg ikke må tage hele pakken. Jeg må ikke sige de her ting, for så bryder jeg med normerne. Så jeg forstår ikke, hvordan jeg har religionsfrihed i Danmark, siger Junes Kock.

Se klippet i toppen af denne artikel. Du kan se hele udsendelser her:

Se også: FRONTALT: Se hele debatten mellem Støjberg og Junes

0 kommentarer
Vis kommentarer