Ferie-Lene reklamerer for ferieluksus

Trods tidligere rejsesager springer De Konservatives politiske ordfører, Lene Espersen, ud som reklamesøjle for ferieluksusboliger

Sådan ser annoncen ud, hvor Lene Espersen taler varmt for ejerforeningen 21-5
Sådan ser annoncen ud, hvor Lene Espersen taler varmt for ejerforeningen 21-5

New York, Paris, Mallorca og Toscana.

Lene Espersen har tilsyneladende ikke lært det store af den lange række af ferieskandaler, som hidtil har kastet grus i hendes politiske karriere.

Nu optræder hun som ansigtet udadtil for selskabet 21-5, der er en kommerciel ejerforening, der sikrer velhavende danskere luksus på verdens fineste adresser, når de skal på ferie.

- Hvorfor nøjes?, lyder det bl.a. på hjemmesiden, hvor den ene luksuriøse bolig efter den anden bliver vist frem.

Højere standard
I søndagens Politiken stiller Lene Espersen op med navn og billede i en annonce for 21-5.

'Vi søgte længe efter egen bolig i Italien og Frankrig, uden at finde den helt rigtige løsning til prisen. Med 21-5 har vi fået en langt højere standard 5 forskellige steder i verden - med langt større feriefleksibilitet og intet besvær', udtaler hun i annoncen.

Af 21-5's hjemmeside fremgår det, at Lene Espersen ejer luksusboliger sammen med to af dansk erhvervslivs mest prominente navne.

Anders Eldrup, der er tidligere departementschef i Finansministeriet og administrerende direktør i DONG, og Lars Kolind, der er tidligere folketingskandidat for Liberal Alliance og frontfigur i høreapparatvirksomheden Oticon, optræder således også som reklamesøjle for 21-5's luksusboliger.

Sydlige himmelstrøg
Ejerforeningen bryster sig af, at medlemmerne - herunder altså Lene Espersen - kan bo i boligerne i op til 17 uger om året.

At Lene Espersen på den måde igen roder sig ud i endnu en omgang ferieballade falder Informations klummeskribent David Rehling for brystet.

- 17 ugers luksusferie på udenlandske residenser! Det er jo næsten fire måneders fravær fra hjemlandet. Plus de spontane rejser ind imellem, konstaterer han i avisen, og tilføjer:

- Lene Espersen risikerer at møde kraftig kritik herhjemme. Men det er hun selvsagt lykkelig uvidende om, så længe hun opholder sig komfortabelt under solrige, sydlige himmelstrøg.

Læs Lene Espersens forklaring på reklamen her:

Se også: Lene Espersen: Jeg har ikke fået penge for ferie-reklame

0 kommentarer
Vis kommentarer