Lene Espersen: Jeg har ikke fået penge for ferie-reklame

Ferie-Lene tjener ikke på reklamer for luksus-ferieboliger - hun gider bare ikke gøre rent og ordne have, når hun er på ferie, siger hun

Lene Espersen orker ikke de praktiske ting, når hun holder ferie, derfor er hun med i en ordning, hvor man deles om luksus-ferieboliger. (Foto: Mads Winther)
Lene Espersen orker ikke de praktiske ting, når hun holder ferie, derfor er hun med i en ordning, hvor man deles om luksus-ferieboliger. (Foto: Mads Winther)

Lene Espersen afviser over for Ekstra Bladet, at hun på nogen måde har økonomisk interesse i at være reklamesøjle for 21-5, der sælger ferieboliger i udlandet.

Se også: Ferie-Lene reklamerer for ferieluksus

- Får du noget som helst økonomisk ud af at være reklamesøjle?

- Nej. Overhovedet ikke. Jeg tror de fleste af medlemmerne af den første ejerforening er med på hjemmesiden. Ingen af os får penge for noget. Den eneste grund, til at vi stiller op i sådan en samejerforening, er, at vi synes, det er en rigtig god ide, siger Lene Espersen til Ekstra Bladet.

- Min mand har fem ugers ferie om året, og vi er også i Danmark. Så i de uger, vi har at gøre med, vil vi gerne have mulighed for at være flere forskellige steder. Og ikke have et sommerhus, hvor man skal reparere og ordne have. Hverken min mand eller jeg er håndværker-typer. Det er også rart, at vi kan tage forskellige steder hen. Derfor stiller vi os gerne frem og fortæller om ideen.

Se også: Ferie-Lene til grin hos luksus-venner

- Så der er slet ikke noget økonomisk incitament?

- Nej. Intet. Vi undergraver næsten vores egen mulighed for at tjene penge på at sælge vores andel senere, hvis der kommer flere til, fordi der så bliver flere og flere andele, siger hun.

- Men for os handler det om, at det er en smaddergod løsning. Jeg tror, der er mange danskere, der har hørt om timeshare, hvor der var meget ballade og bøvl. Derfor er det her et alternativ, hvor vi både har partnere fra revisions- og advokatfirmaer. Man ejer en enogtyvende del af fem boliger. Det er virkelig, virkelig gennemarbejdet.

Se også: Ferie-Lenes mange reklamebommerter

- Jeg spørger fordi, der er onde tunger der siger, at du ikke kunne finde på at gøre sådan noget, uden at få noget igen?

- Så må det være mennesker, der ikke kender mig. Jeg får intet ud af det. Dengang vi fik tilbuddet drøftede min mand og jeg, om vi skulle købe et sommerhus. Men der er simpelthen for meget bøvl – jeg gider ikke at gøre rent og ordne have derhjemme, når jeg holder ferie.

0 kommentarer
Vis kommentarer