VU-formand om druk: Skolen skal ikke betale tæpperensning

Formanden for Venstres Ungdom beklager meget, at medlemmer af Venstres Ungdom ikke kunne opføre sig ordentligt til Landsstævnet

- Det er hamrende ærgerligt, og ingen er mere kede af det end jeg er, siger landsformanden for Venstres Ungdom, Jens Husted. (pr-foto)
- Det er hamrende ærgerligt, og ingen er mere kede af det end jeg er, siger landsformanden for Venstres Ungdom, Jens Husted. (pr-foto)

- Der er ingen tvivl om, at hvis der er et par enkelte VU´ere, der har forløbet sig, så er det yderst beklageligt og det er hamrende ærgerligt, og ingen er mere kede af det end jeg er.

Sådan lyder det fra landsformanden for Venstres Ungdom, Jens Husted, efter det er kommet frem, at medlemmer af Venstres Ungdom ifølge nordjyske.dk, havde hærget Lundbæk Landbrugsskole i Nordjylland i en drukrus i sidste weekend.

Se også: Forstander rystet: VU'ere druk-amok på landbrugsskole

Der skulle have været 550 deltagere i forbindelse med VU's Landsstævne.

Efter festen var skolens inventar hårdt medtaget og de unge VU'ere efterlod et værre svineri, skriver nordjyske.dk.

 

Skolens forstander Niels Kvist fortæller til nordjyske.dk, at en del af de unge Venstre-folk - især dem, der kom langvejs fra - allerede var meget berusede, da de steg af busserne ved skolen fredag eftermiddag.

Se også: V-ordfører til VU'ere på druk: Opfør jer ordentligt!

Han har sagt til nordjyske.dk, at de unge VU´eres opførsel efter hans vurdering ligger meget langt fra Venstres værdigrundlag.

Og hvis det modsatte skulle være tilfældet, ville han overveje sit eget medlemskab af partiet.

Ekstremt kede af det
VU-formanden var selv med til landsstævnet.

- Du var ikke selv en af dem, som 'forløb' sig?

- Det var jeg ikke nej. Som jeg forstår det, har der muligvis været nogle enkelte, der har været upassende. Og det er vi ekstremt kede af. Jeg har ikke set det, siger Jens Husted.

- Der var jo 550 unge mennesker over weekenden. Jeg er ked af, at en meget lille gruppe skal trække os gennem den her mølle, fordi de ikke kan opføre sig ordentligt, og det skal vi nok få orienteret, siger Jens Husted.

Han har selv hørt, at der var noget med et tæppe, der skulle renses.

- Det håndterer vi i samarbejde med skolen, og vi har sagt, at de går skadesfri, hvis vi har haft nogle medlemmer, der ikke kunne opføre sig ordentligt.

Fremragende arrangement
- Bliver det så foreningen, der betaler?

- Hvis vi kan finde dem, der har gjort det, skal vi sørge for at sende regningen videre. Men det vigtigste for mig er, at skolen bliver holdt fri.

- Det bliver ihvertfald ikke skolen, der kommer til at betale. Hvordan og hvorledes må vi tage henad vejen.

Han fortæller dog, at han ellers ikke genkender det billede af Landsstævnet, der er gengivet i medierne.

Drikker I for meget til de her fester?

- Vi må ihvertfald konkludere, at der er nogen, der ikke kan opføre sig ordentligt, og jeg er ekstremt ked af, at det måske er en lille håndfuld, der gør det trels. For vi har haft et fremragende arrangement med 550 VU´ere.

 

 

1 af 2 Lundbæk Landbrugsskole. (Foto: Jens Morten)
2 af 2 - Det er hamrende ærgerligt, og ingen er mere kede af det end jeg er, siger landsformanden for Venstres Ungdom, Jens Husted. (pr-foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer