Annonce:
Annonce:

Toppolitikers familiemedlem politianmeldt for at stjæle halv million

Kommune mistænker ansat for at lænse to udviklingshæmmede pensionister for 584.000 kroner

Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus
Annonce:
Følg Politik

Hedensted Kommune har her til morgen anmeldt en medarbejder for økonomisk bedrageri for i alt 584.134,30 kr. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Som Ekstra Bladet afslørede i lørdags, har kommunen i dybeste hemmelig behandlet sagen i over halvanden måned. Sagen er penibel, fordi medarbejderen har tætte familierelationer til en af Venstres absolutte toppolitikere.

V-kommune tøver med politianmeldelse: Holder hånden over toppolitikers familiemedlem

Medarbejderen har selv været valgt til flere tillidsposter i Venstre og er altså også partifælle med Hedensteds borgmester Kirsten Terkilsen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om, at pengene er forsvundet fra det svært handikappede folkepensionistpars bankkonto over flere år.

Hedensted Kommune blev – ifølge pressemeddelelsen - den 31. juli gjort opmærksom på problemerne via en e-mail fra medarbejderens leder til personaleafdelingen. Siden da har kommunen lavet sin egen undersøgelse af sagen, hvilket nu har ført til politianmeldelsen, skriver kommunen.

- Hvis vi i Hedensted Kommune har mistanke om uacceptable forhold hos en medarbejder, sørger vi for hurtigst muligt at få et klart overblik over sagen og at få snakket med den medarbejder, det handler om. Det involverer naturligvis også nogle høringsperioder, hvor medarbejdere har mulighed for at forklare sig og fremskaffe eventuelt dokumentation, fortæller borgmester Kirsten Terkilsen om det langstrakte undersøgelsesforløb.

Ekstra Bladet følger sagen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: