Joachim B. Olsen stemte forkert seks gange

Den tidligere kuglestøder skyder skylden på sine ’tykke kuglestødsfingre’

Liberal Alliances Joachim B. Olsen er den politiker, der har stemt forkert flest gang i Folketingssalen ved de sidste tre folketingssamlinger. (Foto: Jan Sommer /Polfoto).
Liberal Alliances Joachim B. Olsen er den politiker, der har stemt forkert flest gang i Folketingssalen ved de sidste tre folketingssamlinger. (Foto: Jan Sommer /Polfoto).

Ups, jeg stemte forkert. Sådan må politikere på Christiansborg indimellem krybe til korset og indrømme, når de har ramt ved siden af ved en afstemning i Folketingssalen.

Og ingen har stemt mere forkert end Liberal Alliances Joachim B. Olsen (LA), skriver metroxpress.

Den tidligere kuglestøder topper med seks fejl-afstemninger i løbet af de sidste tre folketingssamlinger en opgørelse lavet af Parlamentet.dk.

Se også: Joachim B. Olsen: Social dumping er godt

- Det skyldes mine tykke kuglestødsfingre, siger Joachim B. Olsen til metroxpress som forklaring.

Han fortæller, at fejlene især sker, når politikerne skal stemme om en lang række forskellige forslag i træk, hvilket kan tage timer.

- Og hvis man får rodet rundt i dem, så kan man ende med at stemme for, hvor man skulle have stemt imod. Og det er aldrig sjovt. Så må man gå den tunge gang op og sige, at man har stemt forkert, siger Joachim B. Olsen til avisen.

Se også: Joachim B: Derfor er ny kontanthjælp luksus

1 af 2 Liberal Alliances Joachim B. Olsen er den politiker, der har stemt forkert flest gang i Folketingssalen ved de sidste tre folketingssamlinger. (Foto: Tariq Mikkel Khan).
2 af 2 Liberal Alliances Joachim B. Olsen er den politiker, der har stemt forkert flest gang i Folketingssalen ved de sidste tre folketingssamlinger. (Foto: Jan Sommer /Polfoto).
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere