Annonce:
Annonce:

Camre: Ingen truede mig, da vi diskuterede indvandring før i tiden

DF's kontroversielle islam-revser siger, at debatkulturen er blevet forrået af sociale medier, fordi folk ikke længere køler ned, mens de frankerer og sender breve

Mogens Camre er aldrig blevet truet. (Foto: Gert Jensen)
Mogens Camre er aldrig blevet truet. (Foto: Gert Jensen)
Annonce:
Følg Politik

Han er kendt for at sætte sindene i kog hos danskerne med kommentarer om tv-værters etnicitet og muslimske kvinders vægt. Og der er sagt mangt og meget om det 78-årige DF-koryfæ.

DR-profil angriber rutineret DF'er

Men Mogens Camre, der har været i politik siden 1968 afviser, at han selv nogensinde er blevet truet eller fået grove, chikanerende beskeder.

- Jeg har aldrig selv nogensinde været ude for noget som helst af den art. Hvis folk selv skal hen på posthuset, frankere et brev og sende det, så kommer det ikke dertil. Så da jeg begyndte i Folketinget i 1968, var situationen en helt anden på det kommunikationsmæssige område. Det var kun en flok hel- og halvprofessionelle kommunikatører, siger Mogens Camre til Ekstra Bladet i forbindelse med kampagnen 'Stop Volden mod Demokratiet'.

Camre fortryder Facebook-angreb

DR-chef om Camre-kritik: Døm ikke værter på hudfarve

Annonce:

Mogens Camre mener, at debatkulturen er blevet tiltagende hårdere i løbet af de seneste år pga. de sociale mediers fremgang, hvor han selv er aktiv på bl.a. Facebook.

- Da jeg første gang skrev om indvandringen i et læserbrev i Ekstra Bladet i 1971, var der skam ingen, der kom efter mig. Der var slet ikke den intense tone i læserbreve og kommentarer, siger Mogens Camre.

Mogens Camre mener, at dele af debatkulturen i dag er utilstedelig, efter flere - særligt kvindelige - politikere er stået frem og har fortalt om trusler og chikane.

- Det skal ingen finde sig i. Det er noget, der slet ikke hører hjemme i et demokrati.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: