Annonce:
Annonce:

Boje kendte næstformands vilde corona-teori

Nye Borgerliges formand, Lars Boje Mathiesen, kendte til sin næstformands teori om, at corona-vaccinerede fik hende til spontant at bløde, erkender han nu

Nye Borgerliges formand, Lars Boje Mathiesen, kendte til sin næstformands teori om, at corona-vaccinerede fik hende til spontant at bløde, erkender han nu

Boje kendte næstformands vilde corona-teori, erkender han nu
Annonce:
Følg Politik

Da Lars Boje Mathiesen, Nye Borgerliges formand, tidligere på måneden klappede Henriette Ergemann op på scenen som partiets nye næstformand, der kendte han til hendes vilde corona-teori om, at hun fik spontane blødninger af at være tæt på corona-vaccinerede.

Det erkender Lars Boje Mathiesen nu.

Henriette Ergemann har efter kun få uger på posten trukket sig efter, at pressen har gravet en række af hendes vilde corona-udtalelser frem.

Saltvand og blod
Udover, at vaccinerede fik hende til at bløde, så har Ergemann også hævdet, at magteliten i Danmark fik sprøjtet saltvand i blodet i stedet for vacciner som den øvrige befolkning.

Og hun ønskede et 'retsopgør' med sundhedsminister Magnus Heunicke.

Annonce:

Men selvom Nye Borgerlige kalder Ergemanns beslutning om at forsvinde fra partitoppen for 'rigtig', så var hendes menstruations-teori altså på forhånd kendt af Boje.

- Det er jo en personlig beslutning, som hun har truffet, og det respekterer jeg. Jeg har faktisk stor respekt for mennesker, der sætter partiet over deres person, siger han tirsdag.

'Ikke antivaxxere'
- Vi er ikke generelle antivaxxere i Nye Borgerlige. Vacciner er generelt et af de største kvantespring for folkesundheden. Men regeringen gik alt for langt under corona ved at dele befolkningen op i vaccinerede og ikke-vaccinerede.

- Gik hun for langt, da hun blandt andet sagde, at sundhedsministeren fik saltvand i modsætning til resten af befolkningen?

- Ja, det var ikke Nye Borgerliges politik. Så den opfattelse deler jeg ikke.

- Vil du ikke have et retsopgør med folk som Magnus Heunicke?

- Nej, jeg mener, at det skal undersøges, men om der skal laves et retsopgør…

Kendte til menstruation
- Skal der være et retsopgør?

Annonce:

- Jeg synes, at det var en fejl, at man besluttede, at der ikke skulle være en advokatundersøgelse af minkskandalen.

- Var du opmærksom på, hvad hun havde skrevet på Facebook før, hun blev valgt?

- Nej, altså... jeg tror, at jeg kendte til den med menstruationen, men den med saltvand kendte jeg ikke. Men nu har jeg et møde, lød det fra Lars Boje, der herefter gik til møde med de tre andre medlemmer af folketingsgruppen.

Nye Borgerliges næstformand nåede kun at sidde på posten i få uger, før hendes fortid og opførsel på sociale medier indhentede hende, og hun måtte trække sig. Hør mere i 'Ingen kommentarer' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: