Brøndby-direktør i karantæne: Løhde slipper

Sophie Løhde slipper for karantæne, selvom kæresten, Ole Palmå, er kommet i 14 dages coronaisolation

Den tidligere landsholdsspiller Thomas Kahlenberg er konstateret smittet med coronavirus, og i den forbindelse er flere personer, som Kahlenberg har været i kontakt med, havnet i 14 dages karantæne.

Én af de personer er Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, der privat danner par med Venstre-politikeren Sophie Løhde.

Løhde skriver til Ekstra Bladet, at hun ikke kommer i karantæne.

'Jeg kontaktede naturligvis straks Styrelsen for Patientsikkerhed, da jeg sent i går aftes på Christiansborg fik oplyst, at min kæreste var blevet kontaktet af sundhedsmyndighederne og sat i hjemmekarantæne i 14 dage,' oplyser hun til Ekstra Bladet.

Hun understreger, at kæresten, Ole Palmå, ikke nødvendigvis er blevet smittet med coronavirus.

'Styrelsen for Patientsikkerhed har foretaget en konkret vurdering af mig, og jeg er ikke sat i hjemmekarantæne, da jeg ikke er i risiko for at være blevet smittet af Ole Palmå, der i øvrigt ikke er konstateret smittet, men sat i hjemmekarantæne ud fra et forsigtighedsprincip,' lyder det.

'Sundhedsmyndighederne har endvidere oplyst mig, at heller ingen personer, som jeg har mødt de sidste dage, er i risiko på grund af mig, og det er jeg naturligvis glad for, da jeg ikke ønsker at nogen skal blive nervøse,' skriver Løhde.

Ole Palmå er havnet i coronakarantæne, fordi han i søndags var i selskab med Thomas Kahlenberg på Brøndby Stadion, da Brøndby mødte Lyngby i Superligaen.

Mens Brøndby-direktøren nu må tage en tvungen pause, ser Løhde frem til at fortsætte sit politiske arbejde.

'Jeg vil naturligvis savne Ole rigtig meget de næste uger, hvor han vil opholde sig alene i et sommerhus, hvor han følger myndighedernes anvisninger til punkt og prikke. Sundhedsmyndighederne har overfor mig oplyst, at jeg kan passe mit arbejde helt normalt, og det vil jeg selvfølgelig gøre.'

Foruden Palmå er 12 andre fra Brøndby IF's organisation placeret i hjemmekarantæne.

Desuden har de tre Lyngby-spillere Martin Ørnskov, Kasper Jørgensen og Patrick da Silva også været i kontakt med Kahlenberg, og de er derfor også i karantæne.

Thomas Kahlenberg blev smittet i forbindelse med en rejse til Amsterdam. Han er ligeledes i isolation.