Chok: Kæmpe Venstre-profil vraget af vælgerne

Peter Christensen opnåede ikke genvalg til Folketinget

Sådan så det ud, da Peter Christensen ankom til valgfest torsdag aften

Valgets første store overraskelse er faldet, efter optællingen af de personlige stemmer er igang: Venstres tidligere skatteminister Peter Christensen bliver ikke genvalgt til Folketinget.

Det skriver den centrale Venstre-profil selv på sin Facebook-profil.

Lars Løkke Rasmussen fra et tidligere besøg på Amalienborg. (Foto: Mogens Flindt) Dansk politik Dronningerunde: Afviser sort tårn

Dansk politik Mads Holger: Jeg er blevet modarbejdet af partiet

- Venstre har fået en røvfuld af Dansk folkeparti - og det har jeg også. 14 spændende og sjove år er det blevet til i Folketinget. Det har været 14 år med resultater, hårdt arbejde og på gode dage, har vi trukket Danmark i en markant mere borgerlig retning. Det er jeg stolt over, at have været en del af.  Men med markant V-tilbagegang i Sønderjylland bliver der desværre ikke plads til mig som Folketingsmedlem længere, skriver Peter Christensen bl.a. på sin profil.

Peter Christensen var opstillet i Sønderjylland, hvor Venstre har tabt stort til Dansk Folkeparti, der blev regionens store vinder.

Ikke helt slut

Men måske er Peter Christensens  politiske karriere ikke helt et lukket kapitel endnu. I hvert fald skriver Søren Pind på sin egen Facebook-profil, at han godt kan se en rolle til Peter Christensen i den kommende regering.

- Jeg håber, min formand, såfremt han bliver statsminister, inviterer den mand, der har været Venstres chefforhandler, ind som minister på evt. kommende ministerhold. Av for pokker, hvor gør den nyhed mig ked af det, skriver Søren Pind.

Se Lars Løkkes sejrstale

225 kommentarer
Vis kommentarer