Dansk Folkeparti indrømmer pinlig fejl: - Det er for dumt

Nu kryber formanden for Dansk Folkeparti i Favrskov til korset og indrømmer, at partiet er kommet til at trykke en annonce fyldt med fejl

I Favrskov Posten kunne man i forbindelse med det kommende kommunalvalg i sidste uge læse en annonce fra Dansk Folkeparti i Favrskov kommune. Annoncen handlede om, at indvandrere skal være hurtigere og bedre til at lære det danske sprog.

Her advokerede partiet for, at man højst skal kunne få tolkebistand i to år, og at flygtninge og immigranter skal gå til danskundervisning.

Problemet var bare, at den lille annonce på 15 ord rummede hele tre iøjefaldende fejl.

Se også: DF-annonce om danskundervisning: Kan du finde tre fejl?

Da Ekstra Bladet kontaktede Dansk Folkeparti i Favrskov, nægtede formanden, Niels Kallehave, hårdnakket, at de havde fået printet annoncer med fejl. Han forklarede, at han endda selv havde godkendt annoncerne, og at de på forhånd havde fået korrekturlæst den af en politimand med næse for det danske sprog.

- Jeg var nede på avisen for noget tid siden og godkende de annoncer, der skulle i, sagde formanden til Ekstra Bladet, da vi kontaktede ham i weekenden.

- Har du så godkendt annoncerne med stavefejlene?

- Ah, det tror jeg bestemt ikke, jeg ville have gjort. Så lang er annoncen jo heller ikke, svarede han.

Men nu kryber den skråsikre formand til korset og erkender, at det er ham, der har jokket i spinaten.

- Jeg havde to versioner på min computer, og jeg er simpelthen kommet til at sende den med fejl, som ikke er blevet rettet, siger han.

Annoncen var ikke den eneste i lokalbladet, hele fem annoncer fra Dansk Folkeparti var der at finde, og flere af dem indeholdt fejl.

- Hvorfor fangede du ikke fejlene, da du godkendte dem inden, de kom i avisen?

- Jeg læste det nok ikke lige igennem, jeg var jo helt sikker på, at vi havde gennemarbejdet det meget grundigt, svarer Niels Kallehave.

Formanden græmmer sig over den pinlige fejl.

- Jeg kan ærgre mig gul og grøn over det, det er for dumt - sådan noget må ikke ske, siger han

Allerede i næste uge vil der være flere annoncer fra Dansk Folkeparti at finde i forskellige af områdets lokalaviser, og man kan da kun håbe, at formanden for lokalafdelingen denne gang har fået trykket på den rigtige fil.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen