Derfor er der ekstra bilagskontrol i Venstre

Endnu en revisor fra Deloitte skal holde styr på regnskaber og bilag hos Lars Løkke og partiet

Løkke måtte holde et rekordlangt pressemøde søndag 20. oktober 2013 for at forklare sine ekstremt dyre rejsevaner for offentlige penge i GGGI.  Arkivfoto: Peter Hove Olesen.
Løkke måtte holde et rekordlangt pressemøde søndag 20. oktober 2013 for at forklare sine ekstremt dyre rejsevaner for offentlige penge i GGGI. Arkivfoto: Peter Hove Olesen.
Følg Politik

Der har tilsyneladende været så store problemer med at holde styr på tallene og bilagene hos Lars Løkke og kompagni, at Venstre for nylig har ansat endnu en revisor.

Løkke tømte partikassen

Det er partner i Deloitte Morten Speitzer, der skal hjælpe Flemming Heden Knudsen (også fra Deloitte) som revisor i Venstre.

- Det blev allerede nævnt på landsmødet i efteråret, at vi vil supplere Flemming Heden Knudsen. Derfor har jeg fået hovedbestyrelses godkendelse til med rettidig omhu at sørge for, at der kommer fornuftig videreførsel til når Flemming på et tidspunkt stopper som revisor inden for en årrække, skriver Venstres partisekretær Claus Richter i en sms til Ekstra Bladet.

Pia K. angriber Løkke: Derfor gør hun det

Ansættelsen af den ekstra revisor sker efter, at Lars Løkke kun med nød og næppe bevarede sit politiske liv, efter Ekstra Bladets afsløringer af massive bilagsproblemer. Først i forbindelse med særdeles luksuriøse rejser med klimaorganisationen GGGI, hvor Lars Løkke brugte omkring en million skattekroner på at rejse på første klasse - og hvor det kom frem, at han ikke selv havde betalt for sin datters flyrejse.

Venstre hænger Thorning ud som løgner

Efterfølgende blev Venstre-formanden sendt helt ud i tovene, da Ekstra Bladet kunne afsløre, at han havde fået betalt tøj for 152.000 kroner, ligesom familien igen havde fået betalt ferie-rejser.

Løkkes fede fidus: Låner af staten til nul procent i rente

Desuden måtte partisekretær Claus Richter erkende, at Venstre havde fået skjult partistøtte på 72.000 kr. fra Kopenhagen Fur.

Over for Ekstra Bladet forklarer partisekretæren, at den nye, ekstra revisors vigtigste kompetence er, at han er partner i revisionsselskabet.

Løkke stikker af fra million-underskud

- Venstre vil gerne have, at det er en partner i det revisionsfirma vi benytter  i det her tilfælde Deloitte, og Flemming er ikke partner på det tidspunkt regnskabet skal skrives under.

Rod i Løkkes økonomi: Se beviset her

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+