DF i benhårdt angreb: Ny minister er halalhippie

Danmark har for få flygtninge, mener ny Venstre-minister. Meld dig ind i virkeligheden, siger støttepartiet

'Halal-hippien' Tommy Ahlers fik onsdag overdraget sit nye ministerium af Søren Pind, der bar iført sin famøse 'ministeruniform'. (Video: Jonas Olufson)

Det er en stærkt kritisabel udvikling for Venstre, at den nye uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers, mener, at flygtningestrømmen mod Danmark er et 'marginalt' problem, og at Danmark ikke har for mange, men snarere for få flygtninge.

Den nye Forsknings- og Uddannelsesminister mener ikke, at Danmarks problem er, at vi har for mange udlændinge. Han mener derimod, at vi har for få. Foto: Niels Hougaard Dansk politik Støjbergs nye kollega: Danmark har for få udlændinge

Det siger Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen, til Ekstra Bladet.

- Når jeg ser på det, han har sagt tidligere, så må jeg bare sig, at han lader til at være en rigtig kulturradikal halal-hippie. Og det er meget ærgerligt, hvis det er dem, der er ved at overtage i Venstre, lyder det fra Martin Henriksen.

- Man får efterhånden det indtryk, at Støjberg fungerer mest som en, der skal aflede folks opmærksomhed fra det faktum, at Venstre ønsker mere indvandring.

- Jeg håber på et eller andet tidspunkt, at han melder sig ind i virkeligheden. At rende rundt med en fortælling om, at der er for få indvandrere i Danmark, er helt ude af trit med virkeligheden og helt ude af trit med befolkningen.

Baggrunden for angrebet fra Dansk Folkeparti stammer fra et interview, som erhvervsmanden Tommy Ahlers gav til Finans i forbindelse med 2015-valget.

- Danmarks problem er jo ikke, at vi har for mange udlændinge. Problemet er, at vi får for få, lød det dengang fra den nyudnævnte minister under overskriften 'den mest pinlige valgkamp nogensinde'.

Her kaldte Ahlers samtidig problemet med flygtninge, der strømmer mod Europa, for 'marginalt'.

- Jeg må opfordre til, at han forholder sig til virkeligheden. Hvis han skal styre landet - og det skal han så - så tror jeg, det er meget klogt, at han indser, at indvandring er en kæmpe belastning for det danske samfund, siger Martin Henriksen.

- Men man kan godt få den fornemmelse, at det gradvist er den modsatte holdning, der vinder frem i Venstre. Det, synes vi i Dansk Folkeparti, er udtryk for en kedelig, kedelig udvikling, siger Henriksen.

- Er det et forkert valg af minister?

- Det er jo statsministerens valg. Men hvis de vil have mere af den slags politik, så skal de i hvert fald ikke regne med at finde opbakning hos Dansk Folkeparti, siger Martin Heniksen.

617 kommentarer
Vis kommentarer