DF øger presset på Holst: Læg alt frem

Dansk Folkepartis næstformand, Søren Espersen, opfordrer nu Carl Holst til at lægge alle kortene på bordet i sagen om skattebetalt spindoktor

For sin egen skyld bør Holst lægge alle kort på bordet, lyder det fra Søren Espersen (DF).

Dansk Folkeparti øger nu presset på forsvarsminister Carl Holst (V) i sagen om hans spindoktors rolle under valgkampen.

Partiets næstformand, Søren Espersen, sender således en klokkeklar opfordring til Holst om at lægge alle dokumenter på bordet om den skatteyderbetalte spindoktors gøren og laden under valgkampen.

- Det er, som om at pressen skal hale alting ud af Carl Holst og Venstre. Jeg synes, at han for sin egen skyld skal få sat en stopper for det og lægge tingene frem, siger Søren Espersen til Ekstra Bladet.

- For Carl Holsts skyld, Venstres skyld og regeringssamarbejdets skyld så få det nu lagt frem, så vi kan komme videre, siger DF-eren.

Se også: Tulle om Holst-sagen: Kan få konsekvenser

Espersen foreslår, at Carl Holst indkalder til et pressemøde, hvor han lægger alle dokumenterne frem. Og ifølge DF'eren skal ingen dokumentation holdes tilbage.

- Det er det hele. Hvorfor skal regionsrådet og Statsforvaltningen i gang med en hel masse, siger han med henvisningen til de undersøgelser, der allerede har været sat i gang om Holsts brug af spindoktoren Christian Ingemann Nielsen.

- Er det her et udtryk for, at I er ved at miste tålmodigheden med Carl Holst?

-  Vi har stadigvæk tillid til Carl Holst og regeringen, men jeg siger bare, at vi gerne vil tale om noget andet. For 14 dage siden havde jeg ikke regnet med, at jeg skulle blive ved med at stå og snakke om det her, siger Søren Espersen.

Christian Ingemann Nielsen (foto: JydskeVestkysten) Dansk politik - 18. sep. 2015 - kl. 15:51 Holsts spindoktor: Tag jer sammen, kællinger!

Sagen om Carl Holsts spindoktor har på det nærmeste udviklet sig dag for dag over den seneste uges tid. Flere gange er Holst blevet taget i at lyve. Ikke mindst da Ekstra Bladet kunne fremvise et brev fra forsvarsministeren til Lars Løkke, hvor Ingemann blev omtalt som Holsts 'personlige assistent'.

Den oplysning gik stik imod det, Holst tidligere havde sagt.

S presser også
Senest har Jyllands-Posten beskrevet, at avisen har set flere eksempler på læserbreve, som er oprettet af Christian Ingemann, og som er blevet sendt til diverse medier fra Carl Holsts kampagne-e-mail, carlholstkampagne@gmail.com.

Hos Socialdemokraterne mener politisk ordfører Nicolai Wammen også, at det er på tide, at Carl Holst lægger alt frem.

- Sagen bliver mere og mere alvorlig, og nu må Carl Holst lægge alle kort på bordet. Det er helt uholdbart, at der dag for dag kommer nye belastende oplysninger frem i pressen. Tiden er kommet, hvor Carl Holst åbent og ærligt selv lægger alle relevante oplysninger og dokumenter frem, så sagen en gang for alle bliver fuldt og helt oplyst, lyder det Wammen.

107 kommentarer
Vis kommentarer