DF: Politiet må stoppe flygtningene

Selv om justitsminister Søren Pind er i USA kan han godt give ordre til politiet om, at de skal stoppe flygtningene på motorvejen, siger DF's integrationsordfører Martin Henriksen.

DF's integrationsordfører Martin Henriksen vil have, at justitsminister Søren Pind giver politiet ordre til at rydde motorvejene for flygtninge. (Foto: Polfoto)
DF's integrationsordfører Martin Henriksen vil have, at justitsminister Søren Pind giver politiet ordre til at rydde motorvejene for flygtninge. (Foto: Polfoto)

Dansk Folkeparti har fået nok.

Derfor kræver partiets integrationsordfører Martin Henriksen nu, at justitsminister Søren Pind skal give en direkte ordre til politiet om, at de skal fjerne flygtningene fra motorvejene.

- Vi er nået dertil, hvor det må stoppes. Regeringen har været al for blødsøden de seneste dage, men nu går den ikke længere, siger Martin Henriksen til Ekstra Bladet.

- Selv om Søren Pind er i USA, er han som justitsminister stadig den øverste politiske ansvarlige for det danske politi.

- Han skal derfor give en direkte ordre til politiledelsen om, at nu skal betjentene rydde motorvejene, så vi kan få ordentlige forhold, siger Martin Henriksen.

Wild west

Han og DF's formand Kristian Thulesen Dahl talte i mandags om, der var var wild west tilstande i Rødby og Sønderjylland.

De blev mere afdæmpede i løbet af tirsdagen, hvor de troede, at der var ved at komme mere kontrol med flygtningene, men i løbet af onsdag eftermiddag mener de, at nu er wild west tilstandene vendt tilbage.

- Jeg kan godt love politiet politisk opbakning fra Dansk Folkepartis side til at gribe ind, siger Martin Henriksen.

- Det er fint, at politiet først prøvede med en dialog med flygtningene, men når de ikke vil høre efter og følge de danske regler, så er såvel regeringen med justitsministeren i spidsen som politiledelsen nødt til at handle, fastslår Martin Henriksen.

 

178 kommentarer
Vis kommentarer