Annonce:
Annonce:

DF-præst i modvind efter bøsse-kommentar

Søren Krarup (DF) er kommet i modvind på de sociale medier, efter han kaldt frankrigs nyvalgte præsident 'lille, pæne bøssedreng'.

Søren Krarup er igen, igen kommet i modvind for en homo-kommentar. Foto: Miriam Dalsgaard
Søren Krarup er igen, igen kommet i modvind for en homo-kommentar. Foto: Miriam Dalsgaard
Annonce:
Følg Politik

Det tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Søren Krarup er kommet i modvind på det sociale medie Twitter, efter han i aftenens udgave af Debatten på DR2 kaldt Frankrigs nyvalgte præsident 'pæne, lille bøssedreng'.

Over for chefredaktør på Information Rune Lykkeberg kategoriserede Krarup EU som 'Europas ulykke', inden han supplerede sig selv:

- Jeg ville da givet have stemt på hende (Marine Le Pen red.). Jeg ville da aldrig have stemt på den lille, pæne, bøssedreng, var jeg lige ved at sige,' lød det fra Søren Krarup på DR2.

På twitter.com ser det imidlertid ud til, at folk mener, at Krarup ikke kun var lige ved, men at hans udtalelse står til troende. Således er der kritik fra folk som musikeren Nikolaj Steen over kommentator David Trads til venstrepolitikeren Jacob Engel-Schmidt:

Annonce:

Det er imidlertid ikke første gang, at Søren Krarup er kommet i modvind med en udtalelse om seksualitet. I 2007 sagde præsten til Nyhedsavisen, at de homoseksuelle er handikappede:

- Homoseksuelle er handikappede, fordi de ikke kan opfylde betingelserne for et ægteskab og skabe en familie. Derfor kan de heller ikke forlange at blive ligestillet på det område.

Men også Søren Espersen fra Dansk Folkeparti har tidligere været i modvind efter udtalelser om homoseksuelle.

I 2013 udtalte Espersen således:

- Jeg må ærligt sige, at jeg er meget overrasket over den her kritik. Må man nu ikke længere sige 'bøsse'? Det er nyt for mig, sagde Søren Espersen blandt andet til tv2.dk.

Derfor endte gruppeformand Peter Skaarup med at skulle på banen. Til TV2.dk sagde han:

- Der er en tendens til, at folk, der i forvejen er pressede, gerne bevidst vil misforstå ting, som Dansk Folkeparti siger. Sagen er, at i de eksempler, der her ellers bliver opridset, har enten den pågældende selv eller partiet taget afstand, og det er ikke et udtryk for partiets holdning. Men det er som om, at der er gået sport i at finde håret i DF-suppen, siger Peter Skaarup til tv2.dk.

Se klipper her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: