DF-top går ind i pinlig Facebook-sag

Gruppeformand for Dansk Folkeparti Peter Skaarup udtaler sig nu i sagen om partiets folketingsmedlem Dorthe Ullemose og en falsk Facebookprofil. Vi har slet ikke snakket om konsekvenser endnu, lyder det fra Skaarup

Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup åbner nu munden om partiets folketingsmedlem Dorthe Ullemose, der er rodet ind i en mærkværdig sag om en falsk Facebookprofil. Foto: Tobias Nicolai
Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup åbner nu munden om partiets folketingsmedlem Dorthe Ullemose, der er rodet ind i en mærkværdig sag om en falsk Facebookprofil. Foto: Tobias Nicolai

Folketingsmedlemmet fra Dansk Folkeparti, Dorthe Ullemose, har været en tur i mediemøllen oven på en afsløring, som Fyns Amts Avis har lavet, hvor det kom frem, at en falsk Facebookprofil ved navn Tom Jensen har svinet hendes kollegaer og politiske modstandere til og samtidig rost Ullemose til skyerne.

Dorthe Ullemose har som det seneste givet sin datter skylden for at stå bag den falske profil.

Ekstra Bladet fangede tirsdag Dansk Folkepartis gruppeformand Peter Skaarup før et gruppemøde, hvor han fortæller, at partiets ledelse ikke har talt med Dorthe Ullemose endnu, da hun ikke er på Christiansborg, men at gruppeformanden personligt vil tage en samtale med hende.

Se også: Svinet til af falsk Facebook-profil: Jens og Morten anklager DF'er for at stå bag

- Ved du, hvad der kommer til at ske?

- Nej, faktisk ikke, siger han.

- Får sagen nogle konsekvenser for Dorthe Ullemose?

- Det er der ikke noget om endnu. Jeg tager en samtale med hende på baggrund af den her sag, for det er selvfølgelig uheldigt, siger han.

Brug for en snak
Fra Peter Skaarup lyder det, at partiet slet ikke har talt om, hvorvidt sagen får nogle konsekvenser for Dorthe Ullemose endnu.

- Der har jo også været nogle udfordringer med vores byrådsgruppe i Svendborg, så vi har brug for en snak, siger Peter Skaarup.

Se også: DF i pinlig Facebook-sag: Det er noget forbandet lort

Gruppeformanden siger, at han selvfølgelig synes det er 'træls med falske Facebook-profiler'

- Og det er uanset, om det er i forbindelse med Dorthe Ullemoses sag eller alle mulige andre, siger han.

- Stoler ledelsen i Danske Folkeparti på, at det ikke er hende selv, der står bag profilen?

- Jeg har simpelthen ikke noget at sige til det umiddelbart. Jeg kan ikke vurdere, hvad der er foregået omkring den her sag.

- Jeg kan bare konstatere, at der åbenbart er en falsk profil, der har blandet sig i debatten, og det er så hendes datter. Det er en vanskelig situation, Dorthe har stået i, og der har været meget kritik af hende. Så træder datteren åbenbart frem bag en falsk profil, og det synes jeg - uanset omstændighederne - ikke går, lyder det fra Peter Skaarup før han går ind til sit gruppemøde.

Ekstra Bladet har nok engang forgæves forsøgt at få en kommentar fra Dorthe Ullemose.

203 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere