Annonce:
Annonce:

DF'er med tilbud til Tulle: Lad mig betale af egen lomme

Dansk Folkepartis gruppeformand i EU Anders Vistisen har tilbudt at betale tusindvis af kroner tilbage til partiet

Jeg vil gerne betale den del af beløbet, som jeg har været en del af, siger Vistisen. Video: Jakob Jørgensen
Annonce:
Følg Politik

Tulles tropper hænger på regningen, når partiet vælger at betale knap en million kroner tilbage til EU. Men sådan skal det ikke være ifølge en af de selverklæret skyldige.

Dansk Folkepartis gruppeformand i EU, Anders Vistisen, vil nemlig gerne betale tusindvis af kroner til partikassen af egen lomme, fordi han har nydt gavn af EU's støttekroner.

- Jeg har sagt til partiet, at hvis de ønsker det, så vil jeg meget gerne refundere den del af beløbet, der er ting, som jeg har været en del af, siger Anders Vistisen til Ekstra Bladet.

- Jeg vil have det klart bedst med, at de udgifter, som Dansk Folkeparti nu kommer til at dække, som jeg har været en del af, at dem betaler jeg tilbage.

Annonce:

Og det beløb kan ende med at løbe op i flere tusinde kroner. Da Anders Vistisen inviterede sine kampagnefolk på bustur til Bruxelles i Kr. Himmelfartsdagene sidste år, endte regningen på 62.431 kroner.

En regning, der senere blev sendt videre til og betalt af den omdiskuterede fond MELD, hvor Morten Messerschmidt var formand.

Samtidig har Dansk Folkepartis medlemmer af Europa-Parlamentet spist og drukket for 48.329 kroner og sendt regningen videre til EU's skatteborgere via den skandaleramte 'fond' Meld, hvor Morten Messerschmidt var formand.

- Jeg har tilbudt Dansk Folkeparti at betale busturen tilbage, og jeg har tilbudt dem at betale andelen af de repræsentationsudgifter, hvor jeg har været til stede, siger Anders Vistisen.

I alt vil DF på mandag betale 955.000 kroner tilbage til EU-kassen, oplyser partiformand Kristian Thulesen Dahl. Dermed lander den samlede regning for partiets Meld- og Feld-eventyr efter Morten Messerschmidt og den nye gruppeformand Anders Vistisen på cirka 2,6 millioner kroner.

Du kan læse mere om nogle af de nye sager her:

Tyk ironi: Messerschmidts bog om EU-fråds betalt af skandalefond

Messerschmidts fond betalte Frankrigstur for minister og kæreste: Så dyr var den

Nye afsløringer: DF inviterede på Bruxelles-tur for 62.431 kroner

Nye afsløringer: DF inviterede på Bruxelles-tur for 62.431 kroner Skattekroner betalte for Messerschmidts julekort til 31.000 kr

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: