DF'er på CNN: Umulige at integrere

Danmark får de forkerte flygtninge, siger DF'er på CNN og slår fast, at de er umulige at integrere

Danske politikere interviewes i flæng til international presse på grund af udlændinge-politikken. Foto: CNN
Danske politikere interviewes i flæng til international presse på grund af udlændinge-politikken. Foto: CNN

Det store udland interessere sig for lille Danmark i øjeblikket på grund af vores udlændinge-politik generelt og smykkeloven i særdeleshed.

Senest har DF's EU-ordfører Kenneth Kristensen Berth været live igennem på den store amerikanske tv-kanal CNN med flere bombastiske budskaber.

- Vi ved, som et faktum, at det er umuligt at integrere disse mennesker, sagde Kenneth Kristensen Berth til CNN.

Inger Støjbergs smykkelov er nu vedtaget. Det sender chokbølger gennem verdens toneangivne medier (Foto: Philip Davali) Samfund - 26. jan. 2016 - kl. 17:35 Smykkelov går verden rundt: 'Breaking News'

- Hvorfor er det umuligt?

- Indvandrere begår mere kriminalitet end danskere, de har en lavere jobfrekvens  og vi har et stigende islamistisk problem, lød svaret.

- Skal flygtninge så vendes om og sendes hjem?

- Jeg mener, at vi får de forkerte mennesker i dag. Vi har set folk, som har søgt asyl, tage tilbage til for eksempel Iran, fordi de ikke måtte tage på diskoteker.

- Vi har set folk demonstrere, fordi de ikke ville sendes til Jylland, men blive i nærheden af København. Folk med de bekymringer er ikke rigtige flygtninge i min verden, sagde DF'eren.

Se også: Sofie Gråbøl til engelsk avis: Svært at være stolt af Danmark

Kenneth Kristensen Berth fortalte om, at partiet hellere vil hjælpe i nærområderne, og henviste så i øvrigt til den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump, som har foreslået at afvise alle muslimske flygtninge i USA.

- Synes du, at alle muslimer skal afvises fra at rejse ind i Danmark?

- Vi ønsker en australsk model, svarede Kenneth Kristensen Berth.

Interviewet blev sendt den 26. januar, da smykkeloven blev vedtaget.

Se også: Anne Franks stedsøster: Trump opfører sig som Hitler

Det er ikke første gang, at CNN har fat i danske politikere angående smykkeloven. Tidligere var det Venstres politiske ordfører Jakob Ellemann-Jensen, som sagde, at regeringen aldrig ville tage smykker fra folk.

- Mange mennesker - også her i Danmark - har haft en interesse i at sprede en forkert historie omkring det her. Nej, vi kommer ikke til at tage smykkerne fra folk. Jeg mener, det er oprørende. Det ville vi aldrig gøre, sagde Elleman-Jensen.

Her bliver vi dog nødt til at genopfriske Venstre-mandens hukommelse.

For det er ikke mere end en måned siden, at regeringen var ude efter smykker. Her lød det nemlig adskillige steder, at også personlige værdiggenstande - herunder vielsesringe - kunne blive konfiskeret, hvis de var tilstrækkeligt kostbare.

Regeringen justeret efterfølgende forslaget før det blev vedtaget, så smykker med affektionsværdi blev undtaget.

Se også: Komiske Ellemann til CNN-stjerne: Ville aldrig tage smykkker

Flere internationale satiretegnere har kastet sig frådende over Danmark, som de gør tykt grin med i flere aviser i går. Det sker efter, at Danmark tirsdag vedtog den omstridte og meget omtalte asyl-lov, der gør det muligt at tage kontanter og smykker fra flygtninge.

Blandt dem er den britiske avis The Guardian har fremstillet den danske statsminister i en karakturtegning, hvor han er iført en nazi-agtig påklædning, og baggrunden prydes af referencer til internationalt kendte danske varemærker.

Probably the stupidest political party in the world, skriver the Guardians tegner om regeringspartiet Venstre. Foto: Joachim Adrian Dansk politik - 27. jan. 2016 - kl. 09:55 Løkke udstillet som nazi-leder

Ud fra Lars Løkke Rasmussen ses en tale-bobbel, hvor statsministeren kalder det krænkende at sammenligne Venstre med nazister og på tegningen kører et ordspil: 'Sandsynligvis det dummeste politiske parti i verden'.

Også Independent og Financial Times bringer i karikaturtegninger.

Lovforslaget blev fulgt tæt af internationale medier:

Inger Støjbergs smykkelov er nu vedtaget. Det sender chokbølger gennem verdens toneangivne medier (Foto: Philip Davali) Samfund - 26. jan. 2016 - kl. 17:35 Smykkelov går verden rundt: 'Breaking News'

467 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere