Efter penis-plakat: John vælter sig i frække tilbud

Løsgængeren John Erik Wagner har fået international opmærksomhed for sin afslørende valgplakat, som ifølge den 51-årige københavner også har vakt interesse hos det modsatte køn

John Erik Wagner er blevet omtalt i hele verden på grund af sin dristige valgplakat. (Video/redigering: Niels Østergaard)
Følg Politik

Herover artiklen kan se hele interviewet med John Erik Wagner, der nu får stor opmærksomhed både fra den internationale presse og de danske damer

Det er hverken Lars Løkke Rasmussen eller Helle Thorning-Schmidt, der i forbindelse med folketingsvalget løber med de største overskrifter i den internationale presse.

Der er derimod løsgængeren John Erik Wagner, også kendt som Sheriffen fra Amager, som har valgt at promovere sit kandidatur til folketinget med en valgplakat, der afslører mere, end den skjuler.

Vært om valgplakat: Er det en penis?

På plakaten ses 51-årige John Erik Wagner posere i intet andet end cowboyhat og pistolbælte, og hans mandlige kønsorgan ses tydeligt hænge og dingle ved siden af seksløberen. Hele herligheden flankeres af cowboy-københavnerens slogan: Stem på Wagner, det gavner.

- En dansk politiker har vurderet, at den bedste måde at nå toppen er ved at vise bagen - og for øvrigt også alt andet, skriver blandt andet mirror.co.uk, og det amerikanske medie qeerty.com mener, at John Erik Wagners ukonventionelle markedsføring burde kopieres i USA:

- Det burde blive en trend. I virkeligheden stemmer mange amerikanere jo på den person, de helst ville drikke en øl med.

Afbrød Bildsøe
Opmærksomhed fra det store udland kommer bag på John Erik Wagner, men han er bestemt ikke utilfreds med, at han nu kan kalde sig verdensstjerne.

- Min plan var jo egentlig bare, at jeg skulle slå igennem i den danske presse, så jeg er faktisk selv blevet overrasket over, at det er blevet så stor en succes, og at jeg nu har slået igennem i hele verden, forklarer John Erik Wagner, som Ekstra Bladet onsdag formiddag møder i hans lejlighed på Amager.

Siden 2005 har John Erik Wagner uden held stillet op til kommunalvalg, regionsvalg og folketingsvalg.

Da Sheriffen i 2013 stillede op til kommunalvalget for Velfærdspartiet blev han pludselig landskendt, da han under en stor valgdebat på DR rejste sig fra sin plads blandt publikum og gik ned til vært Kim Bildsøe Lassen, som fik en ordentlig opsang.

John Erik Wagner var vred, fordi han ikke mente, at lokal-listerne fik nok opmærksom.

Det har han i høj grad fået nu - også fra det stærke køn:

- Ja, jeg får faktisk en masse frække tilbud fra kvinder på Facebook, Twitter og på min telefon. De vil gerne møde mig, og de skriver tillykke med successen, lyder det fra politikeren, som afviser, at der på den omtalte plakat er tale om billedmanipulation:

- Ja, det er den faktiske størrelse, men jeg kan fortælle dig, at når jeg bliver fotograferet nøgen, så har jeg kun kvindelige fotografer, og det hjælper jo lidt på størrelsen, vurderer den friske fyr.

Her kan du læse et udpluk af artiklerne om John Erik Wagner fra de internationale medier:

theguardian.com

huffingtonpost.com

news.com.au

boingboing.net

breaking2news.com

straight.com

Hør John Erik Wagner fortælle om sin mærkesag.

Her ses plakaten, som har skabt omtale i hele verden. Billedet blev taget da den københavnske cowboy var 50 år. Han er nu 51 år. (Foto: Erika Stanley)
Her ses plakaten, som har skabt omtale i hele verden. Billedet blev taget da den københavnske cowboy var 50 år. Han er nu 51 år. (Foto: Erika Stanley)

 

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+