Efter personangreb: Her konfronteres Løkke

Lars Løkke møder vælgerne ved Torvehallerne i København efter gårsdagens heftige personangreb mod Helle Thorning og Venstres botox-bommerter. Ekstra Bladet jagter en kommentar fra V-formanden

Foto: Jakob Jørgensen.
Foto: Jakob Jørgensen.

- Der er så meget, du ikke forstår.

- Du kan ikke huske så meget, fra før du blev statsminister.

Lars Løkke var for alvor i offensiven i gårsdagens direkte duel på DR mod Helle Thorning. Og fra baglandet skød Thomas Danielsen med endnu større kanoner, da han tweetede om Helle Thorning og botox.

Venstres Thomas Danielsen (tv) er for alvor kommet i botox-modvind - og nu fortæller han så Ekstra Bladet, at Helle Thorning er den ene af to, han kender, der bruger botox. Han vil dog ikke fortælle, hvorfra han ved, at hun bruger botox. (Foto: Jens Dresling/Polfoto) Dansk politik Rynke-Thomas i spritny botox-bommert

'Beklager HTS. Folkets panderynker kan ikke fjernes med botox', skrev Thomas Danielsen i aftes på twitter.

Her til morgen beklagede han dog sin botox-kommentar samme sted.

'Mit tweet i aftes har skabt stor debat. Jeg beklager botox sammenligningen. Budskabet burde have været: "der er ingen nemme løsninger", lød bodsgangen fra Venstres folketingspolitiker.

Venstres Thomas Danielsen. Foto: Folketingets hjemmeside. Dansk politik Venstre-mand undskylder botox-brøler

Men den varede ikke længe. For da Ekstra Bladet kort efter fik fat i Thomas Danielsen, var den botox-gal igen.

- Jeg kender kun to personer, der bruger botox. Ole Henriksen og Helle Thorning, siger Venstres folketingsmedlem Thomas Danielsen, da Ekstra Bladet går ham lidt på klingen.

Foto: Anton Unger Dansk politik Thorning gik lige i løftebruds-fælden

- Hvorfra ved du, at Helle Thorning bruger botox?

- Altså det, som man... Det vil jeg faktisk ikke citeres for.

- Men du siger, at du kun kender to, der bruger botox, og den ene er Helle Thorning. Hvorfra ved du, at hun bruger botox?

- Det ønsker jeg ikke at fortælle, for nu kan jeg konstatere, at der er noget forkert i at bruge botox ifølge socialdemokraterne selv. Det er jo ikke noget, de ellers selv lægger skjul på, at hun gør.

Foto: Anton Unger Dansk politik Løkke til Thorning: Der er rigtig meget, du ikke forstår

Men hvad siger Lars Løkke til personangreb og botox-bommerter? Det vil vi høre ham om, når han kl 11.30-12.15 er på gaden for at møde danskerne og pressen.

Se Lars Løkkes svar her:

Lars Løkke forsøgte at virke uvidende om botox-angrebene, men endte med at banke Rynke-Thomas på plads, da Ekstra Bladet konfronterede ham i dag. Foto: Philip Davali. Dansk politik Løkke om botox-angreb: Det er for lavt  

162 kommentarer
Vis kommentarer