Efter valgduel: - Løkke virkede nærmest søvnig

Til Stålet: Er du allerede træt ved tanken om de mange kommende dages politikersnak og dryppende valgflæsk? Vi forstår dig. Derfor skiller vi hver morgen skidt fra kanel og giver dig kun det vigtigste. Se med herunder

Fem dage inde i valgkampen, og jagten efter danskerne stemme fortsætter ufortrødent.

Allerede nu er adskillelige politiske forslag kommet på bordet, og spørgsmålet om statsministerkandidaternes troværdighed er rykket højt op på dagsordenen.

Sidstnævnte var også et tema under søndagens duel mellem Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt, hvor socialdemokraten ikke var sen til at komme med et par stikpiller til sin modstander - blandt andet om den såkaldte Panorama-sag.

Foran venter stadig mange dage med politisk valgflæsk, men hvad er 'skidt', og hvad er 'kanel' i de mange løfter og floskler? For at sige det ligeud: Hvad er det mest ligegyldige, og hvad er det vigtigste i dagens 'valg-nyhedsbillede'?

Det giver Ekstra Bladet dig svar på, når vi går 'Til Stålet' med vært Paula Larrain, opinions-redaktør Mads Kastrup og chefredaktør Poul Madsen.

Her får politikerne og hele deres spin-hær kamp til stregen, og tingene bliver sagt uden omsvøb, så du er godt klædt på til at gennemskue det politiske spil.

Fem dage inde i valgkampen var der i 'panelet' enighed om, at det vigtige i valgkampen lige nu er:

1. Helle Thorning-Schmidt vandt duellen på TV2 søndag aften. Løkke virkede sløv i forsøget på at fremstå rolig og statsmandagtig.

2. Meningsmålingerne har nu et endnu tydeligere skred til rød bloks fordel.

Det, der vurderes til at være ligegyldigt i valgkampen, er:

1. De Radikales mange solomeldinger – ingen af dem har gang på jord.

2. DF’s Morten Messerschmidt anklager kommissær Margrethe Vestager for at blande sig i valgkampen. Ingen havde bemærket Vestager, før Messerschmidt råbte op om det.

Se udsendelsen over artiklen

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
93 kommentarer
Vis kommentarer