Engel-Schmidt: Jeg ved ikke, hvad der skal ske

Jakob Engel-Schmidts politiske fremtid er stadig uvis, efter han har løjet omkring narkokørsel

Ekstra Bladets politiske redaktør, Steen Larsen, forklarer her sagen

Jakob Engel-Schmidt har ingen idé om, hvad der skal ske fremadrettet, efter han i dag er stoppet i jobbet som udviklingsdirektør på Niels Brock i København.

I går kunne Ekstra Bladet afsløre, at den unge Venstre-løve tilbage i juli sidste år blev stoppet af politiet og sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand.

Venstre-manden Jakob Engel-Schmidt har fået frakendt kørekortet ubetinget i tre år efter at være blevet taget for narko-kørsel. Foto: Liv Høybye /Scanpix/Ritzau Dansk politik Venstre-løve anholdt: Knaldet for narko-kørsel

I oktober 2017 gik Jakob Engel-Schmidt på orlov fra Folketinget for at sætte sig i direktørstolen på Niels Brock. Nu er spørgsmålet, om han kan fortsætte i politik. Til det svarer han Ekstra Bladet:

- Det har jeg ikke. Jeg ved ikke, hvad der skal ske herfra.

Derudover har han ingen kommentarer, lader han forstå.

Det er ikke kun direktør-jobbet, han mister. Chefredaktør på TV 2 NEWS Ulla Pors oplyser onsdag, at samarbejdet også ophører med tv-stationen på baggrund af sagen om narkokørsel.

Jakob Engel-Schmidt. Foto: Magnus Holm/Scanpix/Ritzau Politik Engel-Schmidt taler ud: Mit livs fejltagelse

- Jakob Engel-Schmidt har været en del af vores panel på 'NEWS & Co.', og vi har sagt til ham i dag, at det kan han ikke fortsætte med foreløbig. Det er selvfølgelig et problem for vores program. Lige nu skygger den her sag og dens omstændigheder for, hvad han i øvrigt måtte sige som medlem af et panel, siger hun.

Jakob Engel-Schmidt har holdt det hemmeligt for sin arbejdsgiver, at han blev taget af politiet, lader Niels Brock forstå i en pressemeddelelse:

- Det er kommet fuldstændig bag på os, og vi er naturligvis kede af det på Jakobs vegne; det er en stor både personlig og professionel tragedie. siger administrerende direktør på Niels Brock Anya Eskildsen.

95 kommentarer
Vis kommentarer