Engell: Nu begynder valgkampen

Valgkampen begynder nu, mener Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell, der forudser en skarp duel mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen, når de mødes i folketingssalen

Lars Løkke Rasmussen, siddende, er indstillet på at skyde med skarpt i spørgetimen i folketingssalen mod statsminsiter Helle Thorning-Schmidt, stående til højre. (Foto: Polfoto)
Lars Løkke Rasmussen, siddende, er indstillet på at skyde med skarpt i spørgetimen i folketingssalen mod statsminsiter Helle Thorning-Schmidt, stående til højre. (Foto: Polfoto)

- Lars Løkke Rasmussen har kastet handsken. Nu sætter han fuld gas på valgkampen.

Det mener Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell, der forudser en skarp debat, når Venstres formand Lars Løkke Rasmussen kl. 13 går i den politiske boksering i folketingssalen mod statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Lars Løkke Rasmussen slog tonen an i Berlingske, hvor han anklager statsminister Helle Thorning-Schmidt for at efterlade udbetalte regninger i milliardklassen.

- Det er ren valgretorik fra Lars Løkke Rasmussens side, mener Hans Engell.

- Siden Helle Thorning-Schmidt holdt sin nytårstale, har der været en form for en halv valgkamp, men det er slut fra i dag. Socialdemokraterne er i gang med en stor annoncekampagne om flygtninge og indvandrere, og Venstre kommer snart med en annoncekampagne.

- Lars Løkke Rasmussen vil gerne have den økonomiske politik til at fylde mere. Derfor udtaler han sig, som han gør i Berlingske. Samtidig vil han tilbage til debatten om de mange løftebrud, som SR-regeringen har begået. Derfor er jeg overbevist om, at det kan blive en meget livlig debat i spørgetimen, når Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt mødes, siger Hans Engell.

88 kommentarer
Vis kommentarer