Engelsk medie morer sig: Cameron møder Løkke under 'Grise-Gate'

Daily Mail morer sig over, at statsministerens fra Europas største bacon-producent, møder David Cameron, på dagen, hvor den engelske premierminister bliver beskyldt for at have proppet sin penis i munden på et grisekadaver

Engelsk avis finder det sjovt, at Lars Løkke mødte David Cameron mandag aften efter bizarre beskyldninger mod den engelske premierminister. (Foto:Kommissionsfotografer/Michael Hornbogen)
Engelsk avis finder det sjovt, at Lars Løkke mødte David Cameron mandag aften efter bizarre beskyldninger mod den engelske premierminister. (Foto:Kommissionsfotografer/Michael Hornbogen)

Den danske statsminister Lars Løkke Rasmussen har mandag aften besøgt Downing Street, hvor han har diskuteret flygtninge-problematikken med den engelske premierminister David Cameron.

Topmødet sker netop den dag, hvor Daily Mail har offentliggjort dele af en ny og meget kontroversiel bog, der beskylder David Cameron for alverdens perversiteter.

Cameron hængt ud i bog af politisk fjende

Bogen er skrevet af forretningsmanden og politikeren Michael Ashcroft - også kendt som Lord Ashcroft - der gennem en årrække har støttet Det Konservative Parti med millioner samt været partiets kasserer.

I bogen beskyldes David Cameron for, at han i sine unge dage har røget bunker af hash, taget kokain og har udført sære seksuelle ritualer.

Men der for alvor har taget dagsordenen er en scene fra en optagelesesceremoni til en loge på Oxford University.

Her stak premierministeren, ifølge bogen, sin penis i munden på en død gris, hvilket den tabloide avis ikke har været sene til at døbe 'Piggate'.

Europas største baconproducent
Derfor morer det også Daily Mail kosteligt, at det netop er Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen, der er på besøg mandag aften.

'Efter en dag med internethån over hans påståede berusede narrestreger som ung Oxford-studerende var det sidste, David Cameron havde brug for en åbenlys grund til mere latterliggørelse. Og alligevel skulle han i aften hilse lederen af Europas største baconproducent velkommen på Downing Street', skriver Daily Mail på sin hjemmeside.

David Cameron har ikke selv kommenteret anklagerne, men flere kritikere advarer mod at tage bogen alt for seriøst.

Engelske The Guardian skriver, at Ashcroft, der har støttet partiet med mere end 80 millioner kroner, angiveligt er rasende på David Cameron, fordi han ikke fik en fremtrædende post i regeringen, som han ellers var blevet lovet.

Lord Ashcroft lægger i bogen heller ikke skjul på, at han har et horn i siden på premierministeren, og rubrikken på forsiden af dagens avisudgave af Daily Mail er da også 'HÆVN!'.