Enhedslisten-profil: Nedtoner racisme-råb mod Støjberg

Per Clausen (Ø) forstår ikke, hvorfor politiet har tid til at udskrive bøder til folk, der råber af Inger Støjberg (V), når sharia-bande stadig hærger på Nørrebro

Støjberg besøgte onsdag Nørrebro, hvor en drengebande hærger flere værtshuse. (foto: OLUFSON JONAS)
Støjberg besøgte onsdag Nørrebro, hvor en drengebande hærger flere værtshuse. (foto: OLUFSON JONAS)

Enhedslistens mange årige folketingsmedlem Per Clausen mener, at politiets prioritering i sharia-sagen på Nørrebro er helt forkert.

-  De kan rende rundt efter folk, der råber af Støjberg, men ikke efter folk der truer værtshusejere og kræver beskyttelsespenge. Det er en meget mærkelig prioritering, siger han til Ekstra Bladet.

Samfund Ejer af Nørrebro-bar: De siger, de kommer og nakker os

Han forstår ikke, hvorfor politiet har tid til at tage sig af den salgs sager.

- Jeg synes, at det er et udtryk for en møgbesynderlig prioritering. En forbrydelse for at true værtshuset med beskyttelsespenge er langt mere alvorlig og vigtigt at få løst, end at nogen råber efter Inger Støjberg, fortæller han.

 

Reaktionen kommer efter, at to danske kvinder i går blev sigtet af politiet, da de råbte 'nazist' af Inger Støjberg.

Ministeren besøgte onsdag tre værtshuse på Nørrebro, der har været udsat for chikane, vold, trusler og pengeafpresning, uden at politiet har gjort noget ved det.

Inger Støjberg besøgte onsdag Nørrebro, hvor flere værtshuse har oplevet chikane, trusler og vold af sharia-bande. To kvinder blev sigtet af politiet, efter tilråb til ministeren. (foto: OLUFSON JONAS) Dansk politik To kvinder står til bøde: Råbte fascist efter Støjberg

- Politiet skal til at se på deres opgaver, og så skal politiets ledelse til at overveje, hvordan de prioritere deres opgaver, siger Per Clausen.

- De kan rende rundt efter folk, der råber af Støjberg, men ikke efter folk der truer dem værtshusejere og kræver beskyttelsespenge, fortsætter Per Clausen.

Han mener derfor, at politiets argumenter for flere resurser virker noget svage.

Søren Pape Poulsen var hurtig til tage opstilling foran Mucki Bar på Nørrebro, da først historien om trusler, hærværk og afpresning i bydelen begyndte at rulle her til morgen. (Foto: Ekstra Bladet TV) Dansk politik Sharia-trusler på Nørrebro: Kræver sheriffen på banen

- Alt det ligegyldige de bruger tid på, forstår jeg ikke. Deres sang om, at de gerne vil have flere resurser, ville være mere troværdig, hvis de brugte deres tid på noget andet, end den slags pjat, siger han og uddyber:

- Hun er vel ikke så følsom, at der går nogle skår af hende, fordi hun bliver råbt lidt efter.

1 af 2 Per Clausen (Ø) mener, at politiet skal til at kigge nærmere på hvordan de prioritere deres resurser. (foto: JØRGENSEN JAKOB)
2 af 2 Støjberg besøgte onsdag Nørrebro, hvor en drengebande hærger flere værtshuse. (foto: OLUFSON JONAS)
458 kommentarer
Vis kommentarer