Espersen i flæsket på Ekstra Bladet - men Skaarup grisefester selv

Ekstra Bladet må ikke kalde DF-fester med helstegt pattegris for grisefester ifølge Søren Espersen (DF), men Peter Skaarup og DF gør det selv

Peter Skaarup omtaler fester i DF som grisefester, men Søren Espersen raser mod Ekstra Bladet for at gøre det samme. Foto: Philip Davali.
Peter Skaarup omtaler fester i DF som grisefester, men Søren Espersen raser mod Ekstra Bladet for at gøre det samme. Foto: Philip Davali.

Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen røg i flæsket på Ekstra Bladet i går, fordi sommerfester med helstegt pattegris blev omtalt som 'grisefester'.

Angrebet fra DF-veteranen var måske ikke helt clearet med en anden stor figur i DF, Peter Skaarup, som selv har kaldt fester i partiet for grisefester.

Søren Espersen var stærkt utilfreds med, at en sommerfest med helstegt pattegris og EU-oplæg blev kaldt en grisefest på forsiden af Ekstra Bladet onsdag.

- I skriver grisefester på forsiden. Hvad fanden er det for en grisefest? På Mallorca eller hvad? lød det således fra Espersen.

Sommerfesterne, som der stod i invitationen fra DF, var i øvrigt betalt med skattekroner øremærket til EU-oplysning.

- Kald det hvad du vil, men det er ikke en grisefest, og det er noget svineri at skrive, sagde Espersen.

DF's næstformand mener også, at Ekstra Bladet har noget imod flæskesteg.

- I ser ned på det. Det er ikke godt nok til jer.

- I kører en masse med dyre franske rødvine og franske desserter. Nu er den gal med flæskesteg. Hvad skulle vi ellers have serveret? sagde Søren Espersen.

Vi ses til grisefest
Dansk Folkeparti har selv som parti brugt udtrykket grisefester. Alle medlemmer blev inviteret til fire store 'grisefester' i hele landet sidste år som tak for arbejdet ved folketingsvalget og folkeafstemningen.

'DF inviterer til grisefest' med 'helstegte pattegrise, fadøl, sodavand, jazzorkester', står der i invitationen, der sluttes af med 'Vi ses til grisefest'.

I Kolding tog 600 DF'ere således i mod tilbuddet om en gratis grisefest, mens 750 DF'ere var samlet på Gavnø Slot nær Næstved.

692 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere